Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayeri vermek istemiyorlarsa onunla ne yapacaklar? 3-4 kupa maçı hariç oynamaz bu sezon.

Stones Kompany Otamendi Kolarov (cb) var. Oynarsa belki sağ bek olarak oynar

ya bırakın ya transfer sezonu kapansın da rahatlayalım alayı yalan haberlerin insanın sinirleriyle oynuyolar

PSG, Julian Draxler için Wolfsburg'a 75 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor. (Kicker)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 48 min48 minuten geleden
Diarra tamamen kapandı diyemem son teklife yanıt vermedi henüz. Ancak oyaladigini söylemiştim. Kısaca ; beyefendinin son kararı bekleniyor.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 48 min48 minuten geleden
De Jong yola çıkıyor. Yarın İstanbula gelecek deniyor.

Lan kara oglan daha neye oyaliyorsun gel iste

la hani diarrayla anlaşılmıştı. biri sorun diarrada biri lokomotiv de biri marsilyada diyor.

Bu gece geliyir deniliyor sighortsson un nerde bizim havaalanında çalışan arkadas yav ordan bi onay falan alalim

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Levent vardı ama en son bi patlamada yakınını kaybetmişti sonra hiç görmedim merak ettim simdi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Denayer Serdar Hakan Carole
De Jong
Tolga Sneijder
Bruma Eren Poldi

Cenk
Sabri Chedjou Semih Cavanda
Hamit
Selçuk Josue
Sinan Sigthorsson Yasin

+Eray, Koray, Linnes, Salih, Birhan, Gökay
​
Baya iyi.

Eren' e partner aranıyorsa doğru isim Niasse olurdu (4-4-2 ki Sneijder varken zor), maçına göre alternatif de olabilirdi zaman zaman...

Eren' e direkt alternatif aranıyor, tek forvetten vazgeçilmeyecekse Sightorson daha doğru tercih...

bu kadar gömmeyin adamı, insaf yahu!...

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 16 min.16 minuten geleden
öyle veya böyle..
nasri işinde büyük sıçtım bireysel olarak..
beşiktaşlılar beni affetsin..

Denayeri vermek istemiyorlarsa onunla ne yapacaklar? 3-4 kupa maçı hariç oynamaz bu sezon.

Stones Kompany Otamendi Kolarov (cb) var. Oynarsa belki sağ bek olarak oynar
Sisteme alışsın demiş Guardiola yalnız Denayer transferi çok önemli çünkü pas oyunu oynuyoruz rakip sahada oynuyoruz kontra yememiz muhtemel Denayer hem hızlı ve atletik hem de ayağı düzgün Denayera benzer stoperimiz yok

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt