Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler ben dogru istatistikleri bulamiyorum.

De Jong´un kirmizi kart istatistigini bulabilirmisiniz? Galiba gecen sezon 27 macta 2 kirmizi kart yemis.

Sisteme alışsın demiş Guardiola yalnız Denayer transferi çok önemli çünkü pas oyunu oynuyoruz rakip sahada oynuyoruz kontra yememiz muhtemel Denayer hem hızlı ve atletik hem de ayağı düzgün Denayera benzer stoperimiz yok

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakan baltayı al biraz chedjou biraz bruma karıştır al sana denayer

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Unlu yazarlar Diarra konusunu da henuz net bilmiyor bence.

Ha bu arada, sigthorsson ajax'dan ayrilmadan once bir tercih yapmaliydi, ya biz ya nantes, ailevi nedenlerden dolayi nantes'i secmisti, ne oldu da simdi gelmek istiyor ?

Bu Bülent tulun da iyice Havalara girmiş . Çok gecikmiş , sizi görmedik sanki. Gören de der bunlar 1 ay önce bitiriyordu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bülent tulun çok doğru konuşuyor a sporda scout sistemi konusunda

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

diarra konusunda bencede adamın keyfi bekleniyor o yüzden kimse net birşey yazamıyor

Bülent Tulun: "Nigel de Jong'u Sneijder ve Riekerink ısrarla istiyor diye duydum, benim için soru işaretli biri." (A Spor)

yalnız kargalara 1 senelik ebubekire deli para gömmüşler üstelik bu adam gelişimini tamamlamış bir forvet gomezlede alakası yok

Diarra olmuyosa de jong'a burun kıvırma lüksümüz yok.Sakatlığı falan yoksa her türlü iş yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt