Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer sezonu bitince ben;iyi olsun isterim bizim için herşey

Şu cümleyi bile kuramadım voltajımız attı bu gün.

ÇAPSIZLAR !!! VE YALANCILAR !!! ÖZELLİKLE LEVENT NAZİFOĞLU TARAFTARIN GÖZÜNDE ARTIK 0'Sın KOCA BİR 0 :)

De Jong iyi performans verirse de bu sefer Sneijder adamım be,işini biliyor diyeceksin. :D

Doğru olabilir,neticede aynı milli takımda oynadılar.Hemen cephe almak yanlış olur bu konuda.
Ben hiç böyle birsey demedim. Her cikan Sneijder haberlerine baskalari dogru yapiyor derken ben uydurma dedim.

Sacma mantiga dogru diyecek degilim.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Dortmund CEO'su Watzke: Taraftarlarımız, müşteri değil.Bilet fiyatlarının çok olduğunu düşünüyorlarsa biz de düşürürüz.Onlar için buradayız.

o degilde biz eren kim alternatif olur diye beklerken erene alternatif geliyor.
gerisni siz düsünün.
neler konsuldu yine bony mony.
neyse forvet isini kapattik zaten, stoper icin denayeri bekliyordum en azindan su chedjou enkazindan kurtulmak icin.
oda olmayacak ap acik ortada.
ama de jong transferi tam fiyasko.
ula bi önlibero istedik yasi dermani yerdinde olan.
yine cöp transferi son dakikada.
Dembélé geliyor mu :/

Ümraniyespor, Fiorentina'dan Steve Beleck'i (23, forvet) 1 yıllığına kiraladı

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ben hiç böyle birsey demedim. Her cikan Sneijder haberlerine baskalari dogru yapiyor derken ben uydurma dedim.

Sacma mantiga dogru diyecek degilim.

Sneijder'le Dursun Özbek görüşmesi tesadüf değil.Belli ki başka şeyler de konuşulmuş.Zaten Riekerink'in getirilmesinde de Sneijder'in önayak olduğunu biliyoruz.Bu kötü bir şey değil ki.Katkı verebilecek kim varsa gelecek tabii ki.Sneijder,futbol bilgisine güvendiğimiz bir futbolcu neticede.Takıma oyuncu veya hoca önermesi kadar doğal bir şey yok bence,tabi iş kendini takımdan büyük görmeye gitmediği sürece.Bu,oyuncunun üstüne oynamak değildir.Öyle olsa,Riekerink geldiğinde herkes Sneijder'e söverdi.

Sightorson'u pek beğenmem baya ağır topçu bize daha hareketli bi adam lazımdı ins yanıltır beni

Şikeciler kale arkası biletleri 50 TL ye indirmiş yakında kayseri gibi kurupasta dağıtmaya başlarlar :)

Elimizde eren varken sightorsson transferi ses edilmez sonuçta eren iyi oynuyor. Ama de jong çok büyük hayal kırıklığı oldu umarım yanilirim

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar yeni transferlerle beraber bir 11 ve de yedek kulübesi yapan babayiğit var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar yeni transferlerle beraber bir 11 ve de yedek kulübesi yapan babayiğit var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
11'bu

---------------Muslera--------------
-Cavanda-Ched-Denayer-Carole-
-----------De jong-Tolga----------
-Bruma------Sniper--------Poldi--
---------------Eren-----------------

Yedekler : Cenk-serdar-josue-sinan-sightorson-yasin-linnes.

Bir futbolcu alınacaksa onla eskiden oynamış bir futbolcuya sorulması gayet normal. Sneijder'e onu sormuş olabilirler bunun kadar normal ve doğal bir durum yok. Sonuçta gelen adamla oynayacak kişi Sneijder, kulübün çaycısı değil.

Sneijder'le Dursun Özbek görüşmesi tesadüf değil.Belli ki başka şeyler de konuşulmuş.Zaten Riekerink'in getirilmesinde de Sneijder'in önayak olduğunu biliyoruz.Bu kötü bir şey değil ki.Katkı verebilecek kim varsa gelecek tabii ki.Sneijder,futbol bilgisine güvendiğimiz bir futbolcu neticede.Takıma oyuncu veya hoca önermesi kadar doğal bir şey yok bence,tabi iş kendini takımdan büyük görmeye gitmediği sürece.Bu,oyuncunun üstüne oynamak değildir.Öyle olsa,Riekerink geldiğinde herkes Sneijder'e söverdi.
Bir kere JOR'i Sneijder getirdigini net bilmiyoruz, sadece yazildi.

Üstüne oynuyor dememin sebebi, medya olayi farkli anlatiyor, komisyon demeye getiriyor cogu.

su de jonga para harcamasinlar bosuna.
sezon sonuna bekleyip selcuk cine ve yeni sezon bütün transfer bütcesini oraya ayirsinlar.
yeter arkadas.

SON DAKİKA! Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Nigel de Jong, yarın akşam 17.00'de, Sigthorsson ise bu gece 03.00'te geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt