Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere JOR'i Sneijder getirdigini net bilmiyoruz, sadece yazildi.

Üstüne oynuyor dememin sebebi, medya olayi farkli anlatiyor, komisyon demeye getiriyor cogu.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Net getirip getirilmediğini hiçbir zaman bilemeyiz,ama bu satranç oyununu okuyan herkes,Sneijder'in tavsiyesiyle geldiğini anlamıştır yani.Sanılanın aksine Sneijder'i de bu yönetimin satacağını düşünmüyorum.Bayağı işbirliği ve fikir alış-verişindeler çünkü. :)

İstediği kadar anlatsın,taraftar yemezse nafile çabalar bunlar.Her şeyden de nem kapmak da iyi bir şey değil ayriyeten.

Nasri isi yatmis tinercilerin . Guzel

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De jongu hic izlemedim son zamanlarda ama selcugun suan ki halinden kötü mü kendisi?
Yada denayer ve forvet alalım devre arasına kadar idare edebilsekte devre arası çöpleri yollasak ve sonra yerine sağlam bir defansif ortasaha alsak ?

De Jong'a bu kadar laf edilmesini anlamıyorum. İyi bir ortasaha bu adam.

Net getirip getirilmediğini hiçbir zaman bilemeyiz,ama bu satranç oyununu okuyan herkes,Sneijder'in tavsiyesiyle geldiğini anlamıştır yani.Sanılanın aksine Sneijder'i de bu yönetimin satacağını düşünmüyorum.Bayağı işbirliği ve fikir alış-verişindeler çünkü. :)

İstediği kadar anlatsın,taraftar yemezse nafile çabalar bunlar.Her şeyden de nem kapmak da iyi bir şey değil ayriyeten.
Taraftar yiyor olayin kötü tarafi bu.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Leiva + Sightorson' u alıp transferi kapatıyorum, ihtiyaç olursa ara transferde bakarım icabına...Kabul mü gençler?:o:DD...

De Jong eğer bildiğimiz performansında oynayacaksa ligde fark yaratır. Takım topu kaptırdığı anda şok pres uygulayacak, oyun kurucu yapısı ve lider ruhuyla katkı sağlar. Eğer Hollanda'da izlediğimiz De Jong performansını verebilecekse tabi.

Sigthorsson'un yapısını biliyoruz. Takım oyununda rol alan, pres yapmayı seven, son ana kadar mücadeleden kaçmayacak, pivot özellikleri güçlü olan bir futbolcu.

Riekering'in oyun formatına yakıştıracağı oyunculardır kabaca düşününce. Sakatlık ve fizik durumunu incelemiştir hoca, ona göre kararını verecektir. Hocamıza güvenelim.

11'bu

---------------Muslera--------------
-Cavanda-Ched-Denayer-Carole-
-----------De jong-Tolga----------
-Bruma------Sniper--------Poldi--
---------------Eren-----------------

Yedekler : Cenk-serdar-josue-sinan-sightorson-yasin-linnes.

Linnes yerine Balta olur.
Bir de Sabri kesin Cavanda'yı da keser. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

SON DAKİKA! Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Nigel de Jong, yarın akşam 17.00'de, Sigthorsson ise bu gece 03.00'te geliyor.

Dünyada topçu olmak varmış arkadaş birden nereden nereye gidiyorsun yeni hayat yeni kontratlar yeni maceralar.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Tiote nerde la adamın önünü de kapadık çürük çıkartıp şimdi kimsede almaz. Çok sevdiğim bir topçuydu kemik gibi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt