Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ula Diarra yi alamadiniz Marsilya dan bari araya girip konoplynka yi alın

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

De jongu hic izlemedim son zamanlarda ama selcugun suan ki halinden kötü mü kendisi?
Yada denayer ve forvet alalım devre arasına kadar idare edebilsekte devre arası çöpleri yollasak ve sonra yerine sağlam bir defansif ortasaha alsak ?
De jong Selçukla kıyaslandığını duysa futbolu bırakır. Hollanda milli takımında, mancityde milanda yıllardır oynamış adamı gömenler var. Bülent Tulunun futbol bilgisini anlamak için bizzat aldığı kaleci zapatayı hatırlayanlar bilir.

Forumdaki futbol ulemalarına Mahmut, Merter hak vallahi...

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tiote nerde la adamın önünü de kapadık çürük çıkartıp şimdi kimsede almaz. Çok sevdiğim bir topçuydu kemik gibi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
De jongdan çok daha iyi topcuydu. Bence riekerink istemedi geçen sezon son maçlarda hep 11di newcastle da

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kör ölür badem gözlü olur misali. Anlatamıyorsun ki işte.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Net iyi adam aldik . Tabanca gibidir simdi o sezon oncesi kampini yemistir mis gibi. profesyonellik yuksek oluyo kuzeyli abilerde .
De jong yatmaya gelmiyosa eger ki zannetmiyorum cunku yapisi geregi hirsli adam galatasaray bu sene tr yi sallar .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fazla kafaya takmayın de jong tutmazsa meksikadan uyuşturucu sevkiyatı yaptırırız. adamda tam meksikalı uyuşturucu karteli tipi var :D

İskandinav futbolcuların hiçbir şeyi yoksa iş ahlakı var be kardeşim.

Forvetimiz harika oldu Kolbein Eren 'den daha iyi bir forvet.Bir de Lass gelirse şampiyonluğun en büyük adayıyız harika bir kadro oldu yerimde duramıyorum Hadi Lass.:atess:

Agresiflik o kadar küçümsenecek bi özellik değil renktaş = demek mantıklı degil bence topal stoperimsi bi dos De Jongsa savaşçı ayrıca De Jongun kariyerinde Hamburg (Bundesliga) City(Premier Leauge) ve Milan(Serie A) var çok önemli bi tecrübe bence

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben alacağımız verimi kıyasladım renktaş. Oyun stilleri bir değil tabi ki. De Jong'un CV'sinin de Topal'dan iyi olduğuna şüphe yok ama sonuç olarak kabul etmek gerekirse yıldız oyuncu diyemeyiz. Kötü oyuncu da olmadığı için Topal katkısı verir. Bu da bu sene için yeter bence.

anlamadiginiz bir nokta var de jong selcuga yedek aliniyor.
saniyormusunuz selcuk de jong transferiyle yedek kalir?
diarra gibi adam gelecek ki selcugu kesecek, belkide bundan yapmadilar
diarra transferini.

Ya Faruk , tamam anladık da şimdi tam abarttın . Selçuk ile de jong bambaşka oyuncular . Sevmiyorsun anladık da iyice batırma bence .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt