Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GİDENLER (2.000.000 TASARRUF)

1. Salih Dursun-300.000 Euro
  2. Tarık Çamdal-750.000 Euro
  3. Umut Bulut-900.000 Euro

GELENLER (4.200.000 Euro)

1. Kolbeinn Sigthorsson-1.200.000
  2. Nigel De Jong-2.200.000
  3. Jason Denayer-800.000

Gelen+giden bakarsak 2.000.000 Euro bir bedelle kalite artışı olacak. Bir tek ön libero da De Jong ne durumda soru işareti.
Olcanıda ekleyebiliriz

Muslera
Cavanda - Chedjou - Serdar - Carole
Podolski - De Jong - Sneijder - Bruma
Derdiyok - Sigthorsson​

Tolga'yı kesmek istemezdim ama neden olmasın? 2011/12 sezonu 442'si gibi Melo rolünde De Jong, Selçuk rolünde Sneijder. Eboue rolünde Cavanda, Elmander rolünde Sigthorsson. Önde baskılı agresif futbol.

Bruma ve poldı engın ve emre gıbı onde basmaz. Inanılmazdı o sezonki baskı pres..

Sent from my iPhone using Tapatalk

De Jong nedir Allah aşkına
Sen buna layiksin ferdi rnkdas

ozan-tufan-ın-çek-cumhuriyetine-attığı-gol_1094665.jpg

Hollanda basininda nigel de jong haberleri:

AD: Nigel de Jong Galatasaray ile sozlesme imzalamak icin su an istanbul'da (adamlar salliyor, ne ara istanbula geldi)

Telegraaf: Nigel de Jong Galatasaray'in teklifini degerlendirecek ve sali gunu kesin kararini verecek

Size bisey dicem linc yiyebilirim ama olsun .d
Yasin ve bruma kanatlarda birlikte oynadigiinda yenilmiyoruz.(hatirlamiyorum varsa da )
Cunku ikiside beklerle gidip geliyo. Sinanin sorunu geri donmemesi poldide bi yere kadar donuyo.
Linc is coming

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olcan tazminat alana kadar,devre arası birilerini satarız planı olabilir ya da ffpden kaçmak için olcana el altından para verilir

Lassana Diarra 302 maç 7 gol 9 asist
De Jong 481 maç 27 gol 14 asist

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr Lassana Diarra soruları çok.. Benim bilgim daha Galatasaray-Diarra görüşmelerin olumlu ya da olumsuz bitmediği yönünde.

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur G.Saraylı yetkililerin verdiği bilgi; Diarra konusunda şu an için olumlu veya olumsuz bir gelişmenin olmadığı yönünde. Biz de beklemedeyiz.

hmm ikisi ayni anda yazdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt