Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size bisey dicem linc yiyebilirim ama olsun .d
Yasin ve bruma kanatlarda birlikte oynadigiinda yenilmiyoruz.(hatirlamiyorum varsa da )
Cunku ikiside beklerle gidip geliyo. Sinanin sorunu geri donmemesi poldide bi yere kadar donuyo.
Linc is coming

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hamza denen dangalağın olduğu sezonda kanatlarda Yasim ve Bruma ile iyi kötü güzel güzel gidiyorduk ta ki Kadıköy maçında bu hıyar ağası iyi kötü işleyen takıma çomak sokup ikisini kesene kadar.

Tabi Yasin o sezon hayatının topunu oynadı, sezon sonunda demiştim ben Yasin den bir daha böyle bir performans beklemeyin çünkü o performansa bir daha ulaşamaz diye, ki öyle de oldu devamını getiremedi. Tabiri caizse şampiyonluktan sonra çok pis götü kalktı Yasin'in yok zam istemeler falan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Fatih Uz ‏@NevUz_FB
Diarra'da henüz olumsuz sonuç olmadığı bilgisi geldi. De Jong, Diarra'dan bağımsız Tiote'nin alternatifi.

Bu adama güveniyorum, Tolga Ciğerci haberini ilk verenlerden.

Tamam da abicim bunlar iki tane orta saha alacakti, biri tolga digeri de muhtemelen nigel de jong, dogru diarra icin olumsuz haberler gelmiyor ama tiote niye istanbula cagrildi ve saglik kontrolunden gecirildi? Hic kimse kesin bir bilgi vermiyor... ya transfer gorusmeleri daha devam ediyor ya da yonetim tarafindan taraftari hayal kirikligina ugratmamak icin bilgi verilmiyor.

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr Lassana Diarra soruları çok.. Benim bilgim daha Galatasaray-Diarra görüşmelerin olumlu ya da olumsuz bitmediği yönünde.

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur G.Saraylı yetkililerin verdiği bilgi; Diarra konusunda şu an için olumlu veya olumsuz bir gelişmenin olmadığı yönünde. Biz de beklemedeyiz.

hmm ikisi ayni anda yazdi
Kaynaklı gelen bilgi bu diğerleri sallama atmasyon daha görüşme bitmedi demekki bu gece sıcak geçecek :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Komikli adam. Alalım
5258a97093cdb105085e67cef2c1a22e.jpg

arkadas ne diarray mis bugün bir yönetici her an gibi bir spor programina baglanip aciklasa bari son durumu.

Hamza denen dangalağın olduğu sezonda kanatlarda Yasim ve Bruma ile iyi kötü güzel güzel gidiyorduk ta ki Kadıköy maçında bu hıyar ağası iyi kötü işleyen takıma çomak sokup ikisini kesene kadar.

Tabi Yasin o sezon hayatının topunu oynadı, sezon sonunda demiştim ben Yasin den bir daha böyle bir performans beklemeyin çünkü o performansa bir daha ulaşamaz diye, ki öyle de oldu devamını getiremedi. Tabiri caizse şampiyonluktan sonra çok pis götü kalktı Yasin'in yok zam istemeler falan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Aynisini bende dedim sezonluk topcu olcayin verdigini verir baska bisey vermez.
Kast ettigim sey kanatlarin defansa ve merkez orta sahaya destek olmasi bu ikisinin vucut yapisi kaldiriyo . Sinaninda yapmasi lazim arda turan bile o vucutla atl de kopek gibi kosuyodu .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basın mensupları diarra sorusunu sorduklarında yöneticiler , daha olumlu olumsuz bir şey yok diyorlarmış. Yani kısaca hala haber vermemiş diarra, öldü mü bu adam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu iki gun rahat yok bize. Wesley in transfer nkbeti gibi lan resmen Diarra olayi.... :)

Muslera-Cavanda-Serdar-Denayer-Carole-Tolga-Diarra-Sneijder-Bruma-Podolski-Eren

Yedek: Cenk-Linnes-Hakan-Selçuk-Josue-Sinan-Sightorson

Tribün: Eray-Sabri-Chedjou-Hamit-Yasin-Berk-Donk-Koray-Semih

Bu tribünlerdekiler sıkıntı :)

Diarra gelirse millet zevkten kafayı yiyecek gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tamam da, De Jong - Diarra ayni anda transfer etmezler ya :) Ama öyle bir mucize olursa gercekten rakipleri paramparca ederiz.

Günlerdir Tiote Diarra´dan bagimsiz geliyor, De Jong Diarra´dan bagimsiz geliyor diyorlar da, o yüzden söylüyorum.

Rencide ederiz, bögürtürüz.

kaç kere riekerink 3 ortasaha istiyo dediler.neyse ne kadar anlatsak boş.de jong geldiği için diarra olmaz arkadaşlar.selçuk var,donk var,hamit var.var oğlu var.olağanüstü futbolcular bunlar.

Kolbeinn Sigthorsson

Nigel de Jong

Jason Denayer

Muhtemelen bu üçlü ile transferi kapayacagız. Hayırlı ugurlu olsun.

Denayer zaten tanıdıgımız,bildigimiz aynı zamandada çok sevdigimiz bir adam. Çok mutlu olacagım kiralarsak haydi bakalım o zaman inşallah.

Sigthorsson iyi bir futbolcu . İyi bir pivot. Fakat Erenden iyi degil ve büyük bir performans vermezse 2.forvetimiz olarak kulubede aslan gibi bekler.

De Jong şuan faal futbolcular arasındaki en tabiri caizse 'Pis' oyuncu. Defansif anlamda muhteşem bir katkı verecektir ama oyunun ofansif yönünü oynayamıyor ve yaşı geregi yavaş biraz. Ama yinede isim yapmış iyi bir oyuncudur herkes tanır bilir. Hayırlısı olsun.

Genel olarak 8 Transferimizde iyi. Tabi bu üçlü biterse 8 olacak.

Denayer,De Jong,Eren,Cavanda her şekilde banko oynayacak. Serdarında oynayacagını düşünüyorum. Josue ve Tolga ise formaya 1 tık uzaklıkta isimler. Belki Tolgada Selçugun performansı sebebiyle ilk 11 oynar ona güveniyorum.

Sigthorsson güzel bir alternatif.

Tamam da, De Jong - Diarra ayni anda transfer etmezler ya :) Ama öyle bir mucize olursa gercekten rakipleri paramparca ederiz.

Günlerdir Tiote Diarra´dan bagimsiz geliyor, De Jong Diarra´dan bagimsiz geliyor diyorlar da, o yüzden söylüyorum.

Rencide ederiz, bögürtürüz.

yok ya bunlar 2 tane önlibero ayni anda almazlar.
daha bitanesini alamadilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt