Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra kariyerinde görmediği ilgiyi daha imzayı atmadan gördü. :D

Diarra %89 a inmiş

nazifoglu : ben hanımla konuşurken hep %89 derim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim baştan beri Diarra'nın olmayacağını biliyordu bence. Yoksa bu kadar kısa zamanda Tiote ve De Jong ile anlaşıp nasıl Türkiye'ye getireceksin?

Diarra
De Jong
Denayer
Eren
Tolga
Josue
Serdar
Cavanda
Sigghorttsonzhananajsh
Transfer dönemi efsane geçmiş olur bunlar olursa yönetime hakkını vermek gerekir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim fikrim de jong istanbul davet edildi eger diarra dan olumsuz teklif gelirse de jong ile imzalinacak .ikisini birden ihtimal vermiyorum.

Gökmen'in Gamaspor'da sigthorsson ile ilgili verdigi haber:

Sözleşmede 2 milyon 500 bin euro'luk da satın alma opsiyonu olacak

Ali Naci'nin sigthorsson ile ilgili verdigi haber:

Satın alma opsiyonu: 4.5 milyon euro

Acaba hangisi dogru, bence Ali Naci, adam nasilsa tum bilgileri yonetim'den aliyor :D

Size bisey dicem linc yiyebilirim ama olsun .d
Yasin ve bruma kanatlarda birlikte oynadigiinda yenilmiyoruz.(hatirlamiyorum varsa da )
Cunku ikiside beklerle gidip geliyo. Sinanin sorunu geri donmemesi poldide bi yere kadar donuyo.
Linc is coming

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla üsenmedim baktim ikisinin birlikte forma giydigi tek macta yenilmisiz. O da Balikesir'e 2-0 kaybettigimiz mac.Yasin sag bek, Bruma sag kanatti.

Teknik direktör Prandelli maliydi.

Sergen kardeşim zamanında 7-8 transfer demişti tutturdu helal olsun :) @SergenZeren

Gökmen'in Gamaspor'da sigthorsson ile ilgili verdigi haber:

Sözleşmede 2 milyon 500 bin euro'luk da satın alma opsiyonu olacak

Ali Naci'nin sigthorsson ile ilgili verdigi haber:

Satın alma opsiyonu: 4.5 milyon euro

Acaba hangisi dogru, bence Ali Naci, adam nasilsa tum bilgileri yonetim'den aliyor :D
Ali Naci daha bu öğlen patladı ya renktaş
Medical Parkta dedi sorun yok dedi Tiotede adam Antalyada tatilde prim yapıyo şuan bence Gökmen daha güvenilir

diarra 2 ci makelele bu yüzden millet kafayi yiyor.
makelel 38 yasina kadar psgde oynadi hatirlatalim.
yani bu diarranin daha 7 sene rahat üst düzeyde oynayabilir demeye geliyor.

Gelirse oynasın, gelmesse kariyeri bitecek zaten. ( cezayla ilgili durumlar doğruysa. )

Valla üsenmedim baktim ikisinin birlikte forma giydigi tek macta yenilmisiz. O da Balikesir'e 2-0 kaybettigimiz mac.Yasin sag bek, Bruma sag kanatti.

Teknik direktör Prandelli maliydi.
Eline saglik usta . Prandelli icin gunaha giremicem simdi.d
Yani ben artik isimlere takilmiyorum takim yapisi ve kimyasi hangi sekilde iyise o oynasin Galatasarayin kazanmasi onemli olan .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Lass transferi olacak. İsteyenle iddaya girebilirim. Sonra bu mesajımı alıp Mustafa dediydi dersiniz.

Tamam da, De Jong - Diarra ayni anda transfer etmezler ya :) Ama öyle bir mucize olursa gercekten rakipleri paramparca ederiz.

Günlerdir Tiote Diarra´dan bagimsiz geliyor, De Jong Diarra´dan bagimsiz geliyor diyorlar da, o yüzden söylüyorum.

Rencide ederiz, bögürtürüz.

Tolga'ya yazık olmasın. Tolga-Diarra da öttürür.

De jong 20 Ağustosdaki maçı 84 dakika oynadı .
izlemek isteyen .https://gibol.tv/fullmatch/1471817528-new-york-city-vs-la-galaxy/
Dün 90 dakka oynamış renktaş
996d5645b457d6422bfce672015597e2.jpg

Gökmen Özdemir ve Cumhur Önder Arslan, diarra ile ilgili olumlu veya olumsuz bir gelisme yok diyorlar.

Ali Naci diarra ile ilgili birsey yazmadi, eger olumsuz sonuclansaydi yazardi, demek ki gorusmeler devam ediyor, ya da yonetim bizi oyaliyor.

Evren Göz diarra hakkinda birsey dedi mi bugun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt