Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla üsenmedim baktim ikisinin birlikte forma giydigi tek macta yenilmisiz. O da Balikesir'e 2-0 kaybettigimiz mac.Yasin sag bek, Bruma sag kanatti.Size bisey dicem linc yiyebilirim ama olsun .d
Yasin ve bruma kanatlarda birlikte oynadigiinda yenilmiyoruz.(hatirlamiyorum varsa da )
Cunku ikiside beklerle gidip geliyo. Sinanin sorunu geri donmemesi poldide bi yere kadar donuyo.
Linc is coming
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diarra kariyerinde görmediği ilgiyi daha imzayı atmadan gördü.![]()
Ali Naci daha bu öğlen patladı ya renktaşGökmen'in Gamaspor'da sigthorsson ile ilgili verdigi haber:
Sözleşmede 2 milyon 500 bin euro'luk da satın alma opsiyonu olacak
Ali Naci'nin sigthorsson ile ilgili verdigi haber:
Satın alma opsiyonu: 4.5 milyon euro
Acaba hangisi dogru, bence Ali Naci, adam nasilsa tum bilgileri yonetim'den aliyor![]()
diarra 2 ci makelele bu yüzden millet kafayi yiyor.
makelel 38 yasina kadar psgde oynadi hatirlatalim.
yani bu diarranin daha 7 sene rahat üst düzeyde oynayabilir demeye geliyor.
Eline saglik usta . Prandelli icin gunaha giremicem simdi.dValla üsenmedim baktim ikisinin birlikte forma giydigi tek macta yenilmisiz. O da Balikesir'e 2-0 kaybettigimiz mac.Yasin sag bek, Bruma sag kanatti.
Teknik direktör Prandelli maliydi.
Tamam da, De Jong - Diarra ayni anda transfer etmezler yaAma öyle bir mucize olursa gercekten rakipleri paramparca ederiz.
Günlerdir Tiote Diarra´dan bagimsiz geliyor, De Jong Diarra´dan bagimsiz geliyor diyorlar da, o yüzden söylüyorum.
Rencide ederiz, bögürtürüz.
Dün 90 dakka oynamış renktaşDe jong 20 Ağustosdaki maçı 84 dakika oynadı .
izlemek isteyen .https://gibol.tv/fullmatch/1471817528-new-york-city-vs-la-galaxy/