Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s.a
CrD3X-tWgAAnQXG.jpg

Sizler nasıl türksünüz bugün Zafer Bayramı,konusu bile yok.
Ah ah Olcanin gittiği belli oluyor

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Evet gece nöbetçileri evet jon snowun askerleri bekliyor muyuz sigthtorssonun inmesini

Niasseci nerde uyudumu?

Kolbein ağlattı niassecileri hiç aklımda olmayan ama çok beğendiğim bir savaşçıyı kadroya kattık salak bir topçu yerine

Tam şövalye hocam çakı gibi adam..disiplinli,güçlü
Koşuyor diye topçu istiyorlar niyazinin başarılı olduğu takımlara aç bak bir adam bariz kontracı ve adaptasyon sorunlarıda olan biriydi rike reysde sistemine uymadığı için reddetmiş zaten çok iyi oldu.

Kolbein bana sürpriz oldu hiç beklemiyordum taraftar aşık olucak müthiş bir oyuncumuz daha oldu teşekkürler dursun başkanım.

sigurdson sarışın olduğu için evet,fena transfer değil.

Koşuyor diye topçu istiyorlar niyazinin başarılı olduğu takımlara aç bak bir adam bariz kontracı ve adaptasyon sorunlarıda olan biriydi rike reysde sistemine uymadığı için reddetmiş zaten çok iyi oldu.

Kolbein bana sürpriz oldu hiç beklemiyordum taraftar aşık olucak müthiş bir oyuncumuz daha oldu teşekkürler dursun başkanım.
Özellikle bazen maçları açamadığımızda erenle ikisini koyarsak ileri topu rahatlıkla atabiliriz..adam havadan gelen her topu wesleyin önüne indirse o bile yeter..ben gol katkısı beklemiyorum ilk planda..

de jong transferi tutarsa yönetimi başarılı bulurum.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzlandada uzun saçlı mc oynayan gladyatör tipli bir adam daha vardı bir de uzun sakallı biri vardı isimlerini bilmiyorum..bu iki adamda ligimizde iş yapardı aslında..

Özellikle bazen maçları açamadığımızda erenle ikisini koyarsak ileri topu rahatlıkla atabiliriz..adam havadan gelen her topu wesleyin önüne indirse o bile yeter..ben gol katkısı beklemiyorum ilk planda..
Asla kazma değil hücum presci havadan iyi güçlü ve kuzeyli iş ahlakına sahip daha ne olsun bence gol potansiyelide bu ligde artar bizim lige çok uygun topçu

Niasse'yi beğenenlerin ağzı Amrabat'tan yanmamış demek ki.

Bu transfer dönemi bütün istediğim oyuncuşar geldi.

Serdar Aziz– Başka forumlarda 2011 senesinden beri yazdığım ve istediğim yerli bir stoper
Eren – Geçen sezon beğendiğim bir yerli
Cavanda – sağ bek için bir çılgın
Sigdursun :D – Euro zamanı en beğendiğim forvet
Josue:Bursa'dan beri beğendiğim bir oyuncu
De jong – anlatmaya gerek yok
Denayer–Teknik bir defans beğenirim

İzlandada uzun saçlı mc oynayan gladyatör tipli bir adam daha vardı bir de uzun sakallı biri vardı isimlerini bilmiyorum..bu iki adamda ligimizde iş yapardı aslında..
Birkir bjarnason herhalde bi tanesi adam ciğersiz koşuyordu. Uzun sakallı gallerden işidci ledley vardı

Niasse'yi beğenenlerin ağzı Amrabat'tan yanmamış demek ki.

Bu transfer dönemi bütün istediğim oyuncuşar geldi.

Serdar Aziz– Başka forumlarda 2011 senesinden beri yazdığım ve istediğim yerli bir stoper
Eren – Geçen sezon beğendiğim bir yerli
Cavanda – sağ bek için bir çılgın
Sigdursun :D – Euro zamanı en beğendiğim forvet
Josue:Bursa'dan beri beğendiğim bir oyuncu
De jong – anlatmaya gerek yok
Denayer–Teknik bir defans beğenirim

Bence de başarılı bir transfer dönemi :D

Serdarın muhakkak girmesi gerekiyor artık takıma..disiplinli adam ben çok güveniyorum şahsen..chedjou yerine banko oynaması lazım artık..top chedjouya gelince nabzım hızlanıyor..her an bir hatamı yapacak kendi kalesine mi atacak belli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt