Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 milyon € + bidaki satistan 20% fena olmaz.
30+ sonraki satistan %20 pay cok zor degil ne kazmalara veriyolar bu paralari. 20'ye satarlarsa Dursun o işi 12'ye aldik zaten 8 milyon kar yapinca cok buyuk paralar geliyo bize. Arda'dan dilimiz yandi bruma'dan yanmasin bari.

iyi bir dilinize doladınız fransada tutunamayan adam tutanamayan adamın oynadıgı takımada bir bakın bok atmak yerine adamı umuttan beter yaptınız daha gelmeden

Icimden bir his bugün Diarra ile ilgili cok olumlu bir haber alacagimiz yönünde. Hislerim beni yaniltmaz.

Mvuemba yi almis Marsilya diyorlar Diarra nin yerine. Diarra yolcuymus.

Son zamanlarda düşüşte olabilir ama De Jong iyi bir transfer. Ajax, Hamburg, Manchester City, Milan 'da Hollanda milli takımında banko oynayan bir adamdan bahsediyoruz. Hala kariyeri zirvede olsa Milan 'dan sonra Real 'e Barca 'ya geçerdi bize gelmezdi zaten

monaco bizim kadar çuvalla para verecekmi acaba lassanaya onu merak ediyorum bizim tekliften daha az paraya giderse olay olur

Fabinhoyu orta saha oynatiyodu monaco . Isteyeni de cok. Onu satip lassi alacaklardir . O isi unutalim . De jong denayer sigthorsson gelsin yeter

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Monaco da vergi sorunu yok onlarda rahatlikca 3-4 verebilir o yuzden.

Son zamanlarda düşüşte olabilir ama De Jong iyi bir transfer. Ajax, Hamburg, Manchester City, Milan 'da Hollanda milli takımında banko oynayan bir adamdan bahsediyoruz. Hala kariyeri zirvede olsa Milan 'dan sonra Real 'e Barca 'ya geçerdi bize gelmezdi zaten

cityde 5 yıl önce oynuyordu...milanda sosa bile 11 oynayacak ki bu adam milanda bile tutunamadığı için gönderildi ..Yani kriter olamaz bunlar. ben nedense çok umutsuzum de jongdan topal bacaklı tioteden bile daha umutluydum

De jong gelsin artik kap gelsin imza atilsin valla ön liberosuzluktan cildircam

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt