- 9 Ağustos 2011
- 59.667
- 34.272
- 3.558
Bruma'ya 17m luk teklif gelmiş diyorlar wbromwich den
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cuma belli olurDiarra Monaco üzerinden Galatasaray'a blöf yapıyor olabilir diyor Fransa gazeteleri. Monaco'nun Diarra'ya gerçek bir ilgisinin olup olmadığı henüz belli değil diyorlar. Diarra biraz daha fazla para koparmaya çalışıyor olabilir. Herşey 48 saat içinde belli olacak diyorlar.Yani kimsenin birşeyden haberi yok.
17m ise satalım derim her ne kadar çok üzülecek olsam da 17 m çok iyi bir rakam , yerine bir iki scout transferi yapılırsa sonunda önemli bir adım atmış oluruz.Bruma'ya 17m luk teklif gelmiş diyorlar wbromwich den
cuma belli olur
NDJ neden ABD'yi birakip dönmek ister ki, cok mu ihtiyaci var paraya. Acaba Milli takima dönmek icin mi? Öyleyse hayvan gibi oynar. Sanmiyorum gerci de.
Lazio için 100 yılın kazığını atmışız.
Sent from my iPhone using Tapatalk
17m ise satalım derim her ne kadar çok üzülecek olsam da 17 m çok iyi bir rakam , yerine bir iki scout transferi yapılırsa sonunda önemli bir adım atmış oluruz.
diğil melih biz 17'ye satalım anında bu çocuğa 40-50 milyon serbest kalma maddesi koyarlar.
Alex telles mesela 40 milyona serbest kalıyor alex telles 40 ediyorsa carole 100 milyon eder.
Sigthortsson scout ekibinin olumsuz raporuna ragmen transfer edilmiş.
Kim nası alıyor bu riski?
Madem sallanmayacak adamlar var scoutta niye tonla para döküyorsunuz bu adamlara?
atladığın bir nokta var , bu rakamları aynı zamanda o ülkenin yayın gelirleri belirliyor.Mesela bruma italya'da sükse olsaydı orda da 30-40 a satılırdı , bizim TSL çapı düşük olduğu için 20m üstüne adam satmak hayal.diğil melih biz 17'ye satalım anında bu çocuğa 40-50 milyon serbest kalma maddesi koyarlar.
Alex telles mesela 40 milyona serbest kalıyor alex telles 40 ediyorsa carole 100 milyon eder.