Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra Monaco üzerinden Galatasaray'a blöf yapıyor olabilir diyor Fransa gazeteleri. Monaco'nun Diarra'ya gerçek bir ilgisinin olup olmadığı henüz belli değil diyorlar. Diarra biraz daha fazla para koparmaya çalışıyor olabilir. Herşey 48 saat içinde belli olacak diyorlar.Yani kimsenin birşeyden haberi yok.
cuma belli olur

17m avro teklif geldi ise yönetim kabul eder.

Bu sezon sol kanatta Poldi, sağ kanatta Josue ile oynarız.

Monacoyum Monaco 31 yasindaki adami napicaksin yuru git

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dursun 17 m a kendini satar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Baros ta dökülmüş tü hemde lyon da geçin o işleri sigthorsson her türlü iş yapar hele son gün de yapılan transfer için gayet iyi adam

yalnız bruma da iyi keyif veriyordu be kombine satılması için bile bahane bana göre..

17m ise satalım derim her ne kadar çok üzülecek olsam da 17 m çok iyi bir rakam , yerine bir iki scout transferi yapılırsa sonunda önemli bir adım atmış oluruz.

diğil melih biz 17'ye satalım anında bu çocuğa 40-50 milyon serbest kalma maddesi koyarlar.
Alex telles mesela 40 milyona serbest kalıyor alex telles 40 ediyorsa carole 100 milyon eder.

Bruma'yi çok beğeniyorum ama 17m avro iyi para.

O parayla iyi bir forvet alınır

Sigthortsson scout ekibinin olumsuz raporuna ragmen transfer edilmiş.
Kim nası alıyor bu riski?
Madem sallanmayacak adamlar var scoutta niye tonla para döküyorsunuz bu adamlara?

Bruma güzel
17 milyon daha güzel ama.

ha 3 sene sonra 30'a satılır orasını bilemem.

Bruma'nın sözleşmesi uzamayacaksa 17 iyi para, seneye sözleşmesi bitiyor yarısını bulamazsın.

diğil melih biz 17'ye satalım anında bu çocuğa 40-50 milyon serbest kalma maddesi koyarlar.
Alex telles mesela 40 milyona serbest kalıyor alex telles 40 ediyorsa carole 100 milyon eder.
atladığın bir nokta var , bu rakamları aynı zamanda o ülkenin yayın gelirleri belirliyor.Mesela bruma italya'da sükse olsaydı orda da 30-40 a satılırdı , bizim TSL çapı düşük olduğu için 20m üstüne adam satmak hayal.

yani bunu yabancı kulupler koz olarak kullanıyorlar , ancak 15-20 m değerinde birkaç tane adam satılsın buranın da piyasası yükselir .

dediğin gibi ingiltere'de bruma kendini gösterse anında 40 m luk teklifler gelir çünkü orda çok uçuk rakamlar dönüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt