Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
şapkadan tavşan çıkarmanın da ötesiDe Jongun ucagindan Diarra inecek izleyin ve görün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şapkadan tavşan çıkarmanın da ötesiDe Jongun ucagindan Diarra inecek izleyin ve görün
bizim scout ekibib olumsuz rapor verdiyse iyidir o adam..
bruma nın satışından %25 sporting e verecez yerine de yasin oynuycak çok karlı 17 m ye satmak
Hiç bir kulüp Türkiye liginde oynayan topçu için o kadar para.vermez.
Wesley Sneijder - Riekerink ? Galatasaray dünyada çok bilinen bir takımdır ve prestiji çok yüksektir.. de jong igib futbolcular hep üst seviye kalmak ister geçen sene de istemiştik olmamıştıNDJ neden ABD'yi birakip dönmek ister ki, cok mu ihtiyaci var paraya. Acaba Milli takima dönmek icin mi? Öyleyse hayvan gibi oynar. Sanmiyorum gerci de.
Öyle madde mi vardı sözlesmesinde?
Fransada vergi dusuk bizdeki gibi.monaco fabinhoyu satip lassi alacak sanirimBeyler diarra idmana cıkmamıs diyorlar peki bilen varmı soruyorum monaco krallık ya fransadaki vergi uygulaması orda da gecerli mi?
Beyler diarra idmana cıkmamıs diyorlar peki bilen varmı soruyorum monaco krallık ya fransadaki vergi uygulaması orda da gecerli mi?
Öyle madde mi vardı sözlesmesinde?