Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim scout ekibib olumsuz rapor verdiyse iyidir o adam..

Orası doğruysa eğer kulüpten bağlarını kesecen yada daha cuzi paralar verdiğin bir makama kaydıracan bu adamları.
Bende inanmıyorum scoutlarımıza ama adamların olumsuz geçtiği birinii de getirmek sacma hani.

bruma nın satışından %25 sporting e verecez yerine de yasin oynuycak çok karlı 17 m ye satmak

Hiç bir kulüp Türkiye liginde oynayan topçu için o kadar para.vermez.

artık devir değşiyor şükrü arda 12 milyona gitti.
Mesela sosa 7.5 milyona gitti.
Gökhan töre örneği var
Oyuncu iyi olduktan sonra satarsın rahat rahat eskidendi o biz Türk takımları verirdik milyon dolar jardel gibi mesela gelirlerdi 3 tane dandik adam verip alırlardı para filan vermeden.
Bitti o işler artık sen bruma gibi alex telles gibi potansiyelli takip edilen oyuncuları getir her paraya satarsın ha ama gidipte serdar azizdir yok efendim josef de souzadır ozan tufandır emrah başsan gibi kazma kazma adamları doldurursan takıma olcan gibi sözleşme fesh edersin üstüne para verip yabancı sınırı kalktığı bu yüzden çok iyi oldu...salih dursun veysel sarı tonla adama para saçtık o kural yüzünden....

NDJ neden ABD'yi birakip dönmek ister ki, cok mu ihtiyaci var paraya. Acaba Milli takima dönmek icin mi? Öyleyse hayvan gibi oynar. Sanmiyorum gerci de.
Wesley Sneijder - Riekerink ? Galatasaray dünyada çok bilinen bir takımdır ve prestiji çok yüksektir.. de jong igib futbolcular hep üst seviye kalmak ister geçen sene de istemiştik olmamıştı

Beyler diarra idmana cıkmamıs diyorlar peki bilen varmı soruyorum monaco krallık ya fransadaki vergi uygulaması orda da gecerli mi?

Şuan her gotu boklu 5-6 gol atıp biraz çıkış yapan genç topçu ya 20 milyon veriyorlar. O da Son Dakika isteyen basar alır parayı

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bruma giderse şampiyonluk gider net söylüyorum salaklaşmayın

Niasse 18 milyon
Ambarat 8 milyon
Waris 11-12 veya 13-14 milyon
Bu adamlara bu paralar veriliyorsa Bruma en az 25 milyon+sonraki satıştan pay..
Bu arada 17ye satarlarsa Lizbona ne kaadar verecektik?
Ayrıca satılırsa anında Vitinho kumarına girilsin.

Cenk Ergün : Yine transferi son güne bıraktınız . Sonra bi aksilik oluyor ben kötü oluyorum :)))

Bruma satılır mı ya öyle saçma şey mi olur..
Tam özledik adamımızı bırakın doyasıya izleyelim bu sene..

Adamlar biliyor kuması ya.
baya yükseğe satmak lazım o zaman.

Ekli dosyalar

• yanan-top-640x320.webp
    yanan-top-640x320.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 52
%25 pay da koydurtmak lazım bence WB de tutulursa 40 a satarlar ordan da bir 10 kağıt alabiliriz hem de pound :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt