Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık devir değşiyor şükrü arda 12 milyona gitti.
Mesela sosa 7.5 milyona gitti.
Gökhan töre örneği var
Oyuncu iyi olduktan sonra satarsın rahat rahat eskidendi o biz Türk takımları verirdik milyon dolar jardel gibi mesela gelirlerdi 3 tane dandik adam verip alırlardı para filan vermeden.
Bitti o işler artık sen bruma gibi alex telles gibi potansiyelli takip edilen oyuncuları getir her paraya satarsın ha ama gidipte serdar azizdir yok efendim josef de souzadır ozan tufandır emrah başsan gibi kazma kazma adamları doldurursan takıma olcan gibi sözleşme fesh edersin üstüne para verip yabancı sınırı kalktığı bu yüzden çok iyi oldu...salih dursun veysel sarı tonla adama para saçtık o kural yüzünden....

Her paraya satamazsin işte

Yabancılar Türkiye Ligi'nde oynayan oyunculara fazla para vermek istemiyorlar, Portekiz veya Hollanda liginde oynayan oyunculara mesela 3 veya 4 katını ödüyorlar çünkü o ligler daha tanınmış.

Bir kaç yıl önce hatırladığım psg gibi kulüpler monaco için dava açmışlardı bu vergi muafiyeti konusunda..sonuç nasıl çıktı bilmiyorum..günaydın bu arada beyler

Bruma 50 milyon euro. Parası olan alsın, olmayan vaktimizi boşa harcamasın. 17 nedir lan

bruma giderse forumdakiler çıkar oynar yerine,çok hevesli arkadaşlarımız var.

monaco moutinho veya fabinhodan biri satılmadığı müddetçe diarra konusunda adım atmayacak.

Bizimde koydurmamız lazım %25 maddesi. Bu cocuk adam olacak cocuk.

Bruma'yı 40 milyona satacağız bu sene şampiyon olacağız..
Seneye Şl akıcaz o zaman satılır..
Strateji budur bu ne lan 12'ye aldığımız adamı 17'ye satmak başarı değil bu çapta yetenek için..

Sévilla 16 milyon Euro ya Schalke 04 é Konoplynka yi satmış

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Beyler transfer dönemi bitiyor hala gelen yok. Grosskreutz vakası geliyor aklıma ister istemez.

Kaldı ki Dünya'da nesli tükenen cinsten teknik ve hızlı oyuncular şutör özelliği de gelişiyor tam bir wonderkid'e sahibiz sabredelim..
Bruma çok büyük oyuncu olacak daha çok genç..
Hala biraz bizde kalmaya ihtiyacı var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt