Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapınnn artık son gune kaldı yine

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sow u neden aliyo ki fener top oraya gitmiyo

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben özel hastanede çalışıyorum, adamlar performansımdan memnun kalmazsa 15 gün öncesinden haber verip tazminatsız cezasız beni kovabiliyorlar. Bu Umut, Tarık gibi adamların sözleşmelerine akıl fikir erdiremiyorum. Adamlar net kötü, ama göndermek için bile milyon euro'lar döküyorsun. Futbolcu olmak varmış.

Öyle sey mi olurmus ya. Normali böyle değil ki bu işin. Kovacaksan o adamın işsiz kalacağı vakiti göz önünde bulundurarak tazminat ödersin.
Sizin iş sözlesmesi farklıdır.

ha bu topcular için cok ucuk rakamlar söz konusu orası baska mesele tabi. 3 aylığını verip göndereceksin en kötü. Böyle olmalı topcularla yapılan sözlesme

87cd3a20d1b82f001f72431603d138fe.jpg

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alanyaspor, Vagner Love ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağını açıkladı.

bi zamanlar isterdim parcalıyı terletsin.

Yıllarca son yıllarda Baroş,Elmander ve Drogba'yı bir kenara koyayım onlardan başka top oynamasını bilen forvetimiz yoktu renktaş yapma Umut,Burak,Battal,Sercan'ı izledik yıllarca

bu adami ajax zamanindan beri taniyorum gercekten cok kotu bi oyuncu, nantes gibi siradan bi takimda bile tutunamadi, bu adam bize gercekten sac bas yoldurtur

GSCimbom‏ GSCForum
Süper Lig'de haftanın takımı Galatasaray, haftanın teknik direktörü de Jan Olde Riekerink oldu.

s.aziz,de jong ve josue nin takıma girmesiyle hasin,gaddar,agresif ve cirkef bir takim olucaz,tam istedigim gibi..

De jong iyi demeye getirmek istemem ama Melo gitmeden önce bile çok kötü top oynamaya başlamıştı , interde komediye çevirdi olayı.Hem performans hem disiplin açısından.
De jong istatistik olarak baktığımızda sabit olarak belli bi çıtada son zamanlarda büyük disiplin problemide olmadı.
Ha bende şunu söyleyebilirim finansal ve taraftar bazını harmanlarsam melo geleceğine kimse gelmesin bence ağabey.

Meloyu eleştirirken profil fotoğrafının Tarık olması çok ilginç adaş r'daş. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt