Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.080
- 11.235
- 1.588
GSCimbom @GSCForum
Süper Lig'de haftanın takımı Galatasaray, haftanın teknik direktörü de Jan Olde Riekerink oldu.
bir zahmet akhisari sahadan sildik neredeyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom @GSCForum
Süper Lig'de haftanın takımı Galatasaray, haftanın teknik direktörü de Jan Olde Riekerink oldu.
Alanyaspor zu Wagner Love
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
11 milyon Euro'ya Ajax'a gitti.hakim ziyech noldu ? şikeciler istiyordu 10 numara için
ziyechini aldilarhakim ziyech noldu ? şikeciler istiyordu 10 numara için
hakim ziyech noldu ? şikeciler istiyordu 10 numara için
Ajax a gitmek uzere 11 m euro.hakim ziyech noldu ? şikeciler istiyordu 10 numara için
hakim ziyech noldu ? şikeciler istiyordu 10 numara için
Öyle sey mi olurmus ya. Normali böyle değil ki bu işin. Kovacaksan o adamın işsiz kalacağı vakiti göz önünde bulundurarak tazminat ödersin.
Sizin iş sözlesmesi farklıdır.
ha bu topcular için cok ucuk rakamlar söz konusu orası baska mesele tabi. 3 aylığını verip göndereceksin en kötü. Böyle olmalı topcularla yapılan sözlesme
Ben ceza yedim ondan öyleMeloyu eleştirirken profil fotoğrafının Tarık olması çok ilginç adaş r'daş.![]()
Imkansiz tam tersi olmasiIlginc bir sekilde dün forumda Sightorsson Kadiköy'de gol atacak demesinden sonra rüyamda 0-4 rahat kazandigimizi gördüm.
Yani tam tersi olur artk.
Ilginc bir sekilde dün forumda Sightorsson Kadiköy'de gol atacak demesinden sonra rüyamda 0-4 rahat kazandigimizi gördüm.
Yani tam tersi olur artk.
Cöp. Bu tip forvetleri begenmedigimden abartili cöp diyorum. 1 yil kalsin ondan sonra daha iyisini aliriz.Abi sen ne düşünüyosun Sighortsson hakkında genel olarak ?