Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.373
- 5.344
- 2.478
Love zu Alanyadaki gece hayati
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cöp. Bu tip forvetleri begenmedigimden abartili cöp diyorum. 1 yil kalsin ondan sonra daha iyisini aliriz.
Yine de sürpriz goller bekliyorum kendisinden. Bizim ligte Makakula gibi cöp gol krali oldu.
neyse bari myc yememişsin ama iyi bir ceza olmuş, gerçi yetmez bir de TAG verilmeli , kalpli tarık lover falan gibi ..Ben ceza yedim ondan öyleDaha yeni bi konu açıldıya tarık'ın sözleşmesi fesih edildi diye,kendini ve forumu trolleyen arkadaş bendim
Konu Dışı
![]()
nazifoglu cıkarmı acaba biryerlere acıklama yapmaya bilgi vermeye
neyse bari myc yememişsin ama iyi bir ceza olmuş, gerçi yetmez bir de TAG verilmeli , kalpli tarık lover falan gibi ..
@Emrah Yıldırım

Tören olacak mı kesinimza töreninde konusur bir seyleri artık... sighortson için adam istanbula geldi tiote gibi olmasa bari sonu bu adamın
Ahanda ceza kalkmış. En geç 48 saat içinde bi ceza daha yerim gibi..
dün kisa bir süreligine küfür serbestti kacirdin
Bu sene şampiyonluk yolunda tek endişem Riekerink. De Jong ile İzlanda'lıda kesinleşirse şayet derin bir kadro yapımız olacak. Gerisi hocaya kalıyor. İnsani yönden mükemmel bir adam ona hocalık vasfı olarak beni pek tatmin etmiyor.