Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cöp. Bu tip forvetleri begenmedigimden abartili cöp diyorum. 1 yil kalsin ondan sonra daha iyisini aliriz.

Yine de sürpriz goller bekliyorum kendisinden. Bizim ligte Makakula gibi cöp gol krali oldu.

Aynen benim umudumda o Fernandaonun gol kralı olduğu ligde bi 10 tane gole katkı yapsa büyük kar bizim için

Yapılan transferler bazı oyunculara taahhüt edilen yıllık ücretler dışında gayet iyi. Geçen sezon Paul'lar, Birlo'lar, Bulut'lar kol geziyordu.

vagner love zu alanyaspor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben ceza yedim ondan öyle :D Daha yeni bi konu açıldıya tarık'ın sözleşmesi fesih edildi diye,kendini ve forumu trolleyen arkadaş bendim
neyse bari myc yememişsin ama iyi bir ceza olmuş, gerçi yetmez bir de TAG verilmeli , kalpli tarık lover falan gibi ..

@Emrah Yıldırım

Konu Dışı
CrGWNrYWAAAzzXK.jpg

Evet belki konu disi ama en fazla aksiyon su anda bu konuda o yüzden bence uygundur

ve cok güzel bir bilgi tabi yalaklar bunu görmez o baska

Ahanda ceza kalkmış. En geç 48 saat içinde bi ceza daha yerim gibi..

De Jong ile beraber yapılır muhtemelen imza töreni.

Bu sene şampiyonluk yolunda tek endişem Riekerink. De Jong ile İzlanda'lıda kesinleşirse şayet derin bir kadro yapımız olacak. Gerisi hocaya kalıyor. İnsani yönden mükemmel bir adam ona hocalık vasfı olarak beni pek tatmin etmiyor.

Bu sözümü saptırmanızi istemem ama Galatasaray'a umarım hep Mancini gibi veya Vitor Pereira gibi adamlar gelir.Vitor tazminat almayacağım demis helal olsun karakterli bir adammış.Aptal bir başkana zor katlanmış.Adam takımı 2 forvet oynat Salih'i oynat Aatıf'ı oynat deyip adamın çalışma alanını kısıtlamış.
Bu adamlar geldikleri takımları severek profesyonelce ve tazminat almadan gittiler.

Prandelli,Ribery,Hajrovic hele hele bu takımın senelerce ekmegini yemiş Umut gibi karaktersiz herifler de takıma uğramaz umarım.
Diarra da bu karakterde olan biri , önce Rusya'dan kaçıp cezasını ödemek icin bizi kullanıp başka takıma gidecek.Bence böyle bir herif gelmesin zaten.

Bu sene şampiyonluk yolunda tek endişem Riekerink. De Jong ile İzlanda'lıda kesinleşirse şayet derin bir kadro yapımız olacak. Gerisi hocaya kalıyor. İnsani yönden mükemmel bir adam ona hocalık vasfı olarak beni pek tatmin etmiyor.

neden abi?

Akhisar maci mesela takim cok iyiydi

Bir mac belki ölcü olmaz ama takim gercekten oyunu domine etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt