Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olumlu konuşuyorlar diyemi güvenilir :) geç bu işleri.

Gamaspro babaspor isimleri komik diye espiri olsun diye yazdım ama Diarra transferi konusunda daha yalan bilgi vermediler. Ayrıca Diarra GS bu sezon bizim formayı giyecek isteyenle her türlü iddaya girerim. Anca bu kadar konuşabiliyorum diğer türlü yazarsam kaynak maynak iş uzar gider uğraşamam o işlerle. Kısaca bence diarra gelecek. İsteyenle her türlü iddaya girebilirim.

Lass katar veya benzeri bir ülkeye gidebilir. Amacı para ise zaten kesin gider birde o ligler çok rahat ligler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fb,Sow'u bedelsiz kiralayacak falan diyorlar.Gerçekse adamlar göz göre göre hile yapacaklar.

hayatları şike lan bunların. azizin doğru dürüst iş yaptığı nerde görülmüş. muhtemelen transfer şikesidir sow için aldıkları 16m euro. zenginler eline cebine atıp fb ye yardım ediyor, bunuda el altından gizli olarak arab takımlarıyla anlaşıp yapıyorlar. aslında ortaya çıksa feci rezil olur fb

Fb,Sow'u bedelsiz kiralayacak falan diyorlar.Gerçekse adamlar göz göre göre hile yapacaklar.

zaten sow konusunda biraz şüpelerim var gibime geliyor biraz bahsedeyim bir kaç yerden duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum
sowu verdikleri kulübe bunlar kendi cebinden para aktarıldı yoksa sow denen futbolcuyu kim neden 17 mil€ para verir ve ismi duyulmamış bir topçu bizim snipere bile bukadar vermezler bu sadece bir duyum ama ne kadar doğru bilinmez

Gamaspro babaspor isimleri komik diye espiri olsun diye yazdım ama Diarra transferi konusunda daha yalan bilgi vermediler. Ayrıca Diarra GS bu sezon bizim formayı giyecek isteyenle her türlü iddaya girerim. Anca bu kadar konuşabiliyorum diğer türlü yazarsam kaynak maynak iş uzar gider uğraşamam o işlerle. Kısaca bence diarra gelecek. İsteyenle her türlü iddaya girebilirim.

Tamam,iddaa girelim gelirse ben 1 ay forumu bırakıcam,gelmezse sen ?

hayatları şike lan bunların. azizin doğru dürüst iş yaptığı nerde görülmüş. muhtemelen transfer şikesidir sow için aldıkları 16m euro. zenginler eline cebine atıp fb ye yardım ediyor, bunuda el altından gizli olarak arab takımlarıyla anlaşıp yapıyorlar. aslında ortaya çıksa feci rezil olur fb
ortaya çıkarsa 5 sene falan ceza alırlar.

18h30 da sinyor tarattorun in the tabela reisin basın toplantısı varmış

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Muslera
Cavanda - Denayer - Carole
De Jong
Tolga - Diarra - Bruma
Sneijder
Eren - Sigthorsson

sighortsonda son durum ne acaba sağlık kontrolune girdimi ne oldu bu transferde çok önemli...

menejeri diarra bugün kararını verecek demiş ee de jong da bugün istanbula geliyor yollamak olmaz diarra da gelirse ikisini birlikte alalım işte :D

Dün Serhat Ulueren ve Ümit Karan, Tiote'nin saglik kontrolünden gecemedigini elestirdi.

'Böyle sacmalik mi olur, adami getiriyorsunuz sonra gönderiyorsunuz' dediler.

Ulan bu nasil yorumculuk? Adama sorarlar saglik kontrolü neden var diye..

Erdoğan Fenerbahçe yönetimiyle özel görüşecek

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt