- 2 Temmuz 2011
- 140.108
- 60.193
- 5.628
bjk etoyu alacak gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olumlu konuşuyorlar diyemi güvenilirgeç bu işleri.
Fb,Sow'u bedelsiz kiralayacak falan diyorlar.Gerçekse adamlar göz göre göre hile yapacaklar.
Fb,Sow'u bedelsiz kiralayacak falan diyorlar.Gerçekse adamlar göz göre göre hile yapacaklar.
Gamaspro babaspor isimleri komik diye espiri olsun diye yazdım ama Diarra transferi konusunda daha yalan bilgi vermediler. Ayrıca Diarra GS bu sezon bizim formayı giyecek isteyenle her türlü iddaya girerim. Anca bu kadar konuşabiliyorum diğer türlü yazarsam kaynak maynak iş uzar gider uğraşamam o işlerle. Kısaca bence diarra gelecek. İsteyenle her türlü iddaya girebilirim.
ortaya çıkarsa 5 sene falan ceza alırlar.hayatları şike lan bunların. azizin doğru dürüst iş yaptığı nerde görülmüş. muhtemelen transfer şikesidir sow için aldıkları 16m euro. zenginler eline cebine atıp fb ye yardım ediyor, bunuda el altından gizli olarak arab takımlarıyla anlaşıp yapıyorlar. aslında ortaya çıksa feci rezil olur fb
bjk etoyu alacak gibi
1 sene foruma girmemTamam,iddaa girelim gelirse ben 1 ay forumu bırakıcam,gelmezse sen ?
Peşindeyiz! @PesindeyizApp 1 dk.1 dakika önce
Galatasaray, taraftarının Akhisar Belediyespor maçındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" sebebiyle PFKD'ya sevk edildi.
Muslera
Cavanda - Denayer - Carole
De Jong
Tolga - Diarra - Bruma
Sneijder
Eren - Sigthorsson
18h30 da sinyor tarattorun in the tabela reisin basın toplantısı varmış
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
1 sene foruma girmem