Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Sow işinde bir pislikler var gibi.

16'ya alıyorsun kontrat bitimine 1 sene kala,ve bedelsiz aldığın takıma kiralıyorsun.Çok ilginç.

SON DAKİKA

Denayer 1 yıl daha Galatasaray da.

Vallah yönetim doğru işler yapıyor. Sezon sonu geri geleceğini düşünmezdim

De Jong saat 18:00 civarlarında istanbulda olacak dedi.
Diarra için en son konuşulan lafların aynısını söyledi. Yani bu akşam kararını verecek dedi.
Teminat sorunu vardı Gs ile arasında dedi ama yönetim o sorunuda çöZdü dedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bide olurda diarra gelirse. Yalniz su kadronun avrupada olmasi gerekirdi bence.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De Jong saat 18:00 civarlarında istanbulda olacak dedi.
Diarra için en son konuşulan lafların aynısını söyledi. Yani bu akşam kararını verecek dedi.
Teminat sorunu vardı Gs ile arasında dedi ama yönetim o sorunuda çöZdü dedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

olursa son dk golü olur diarra

cedco gelmeden lille takım kaptanıydı yanlız yaptığı tek hareket ibrahimoviç'e bacak arası atmak geldi geleli 1 olumlu defans anlamadında faydasını bilmem.

Hatta top havadan geldiğinde 1.84 boyu olmasına rağmen daha beter hatalar yapıyor sezon başı 10 gol yediriyor bu takıma sağolsun çok istikrarlı bir abidir kendisi.
Gol yedirir ağır kalır topu taca atmak ister bizim kaleye şut gibi vurur kanser eder.Yan toplarda çok iyidir ama zıplayıp topa kafa vurana kadar genelde gol olur sonra sağına soluna bakar.
Yılda 3 milyon para alır.1 maç iyi oynarsa lütfedip 3 hafta sakatlanır....Ve bu forumda çokçana seveni vardır ereni beğenip sighortson'u beğenmeyen forum ahaliside cedcoyu yere göğe sığdıramaz asist yapmıs bu sezon bakalım kaç gol yedirecek...Bu adamın en verimli hali sakatlık dönemi.Böyle bir oyuncudur kendisi

Erenin kariyeri de topçuluğu da daha iyidir sen ne anlatıyosun değişik

Denayer tekrardan hayırlı olsun

yabancılarımız

Muslera
Carole
Linnes
Cavanda
Chedjou
Denayer
Donk
Sneijder
Josue
Bruma
Podolski
Sigturson

+ DOS

hmm 13 tane yabanci oluyor; Donk zaten kadroya giremezde digeri kim olacak Poldi nin geri geldiginde

SON DAKİKA: Fenerbahçe, Moussa Sow'u 1 yıllığına kiraladı (A Spor)

Son 2 günde Denayer De Jong Sightorsson ve Diarra açıklanınca dursunun yağlı suratını yalayan olurmu beyler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt