- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Lassana Diarra à Galatasaray et l'OM signe dans la foulé @riomavuba pour le remplacer ! #TEAMOM #MercatOM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
el altindan para yedirmedilerse bende adam degilim
Beşiktaş su an geçen yıldan çok daha geride bir takım kurdu. En fazla caner Gökhan inler ve bir stoper alırlar o da yetmez bu sene iki kulvarda kaldiramazlar. Beter olsunlarBjk fanboyu renktaşlarım
Noldu çok övüyordunuz fikoyu?
Aboubakara opsiyonsuz 6 milyon para gömmüşler hani fiko ölücüydü?
Nasri deniliyordu filan noldu ?
Canere bir yıllık 3 milyon vercekler az mı bu şimdi ?
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dogru kardesRenktaşlarım Diarranın bugün antremana çıkmadığını okudum forumda doğru mu bu haber önceki sayfalarda yazıyordu ?
Bir çok oyuncuları yatarak milyon eurolar kazanacak. İlerde 4 adam oynayacak 10 tane pahalı ama boş adamları var. Eren hepsinden daha fazla iş yapacakbu fb çok salakça yönetiliyor hayvandao,tebrikike,şov ve pörsü 4 forvet var ve orta sahaları leş böyle devam etsinler işimize gelir
Guido Albers: "De Jong yarin Istanbul´da"
Sightorsson gibi sabaha karsi gelecektir bence.
Lassana Diarra à Galatasaray et l'OM signe dans la foulé @riomavuba pour le remplacer ! #TEAMOM #MercatOM
Renktaşlarım Diarranın bugün antremana çıkmadığını okudum forumda doğru mu bu haber önceki sayfalarda yazıyordu ?
Bu mala güvenemiyorum tam salak bişey Wikipedia kaynak göstermiş bu kez de
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
desene bu da viki altan![]()