Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu fb çok salakça yönetiliyor hayvandao,tebrikike,şov ve pörsü 4 forvet var ve orta sahaları leş böyle devam etsinler işimize gelir

Renktaşlarım Diarranın bugün antremana çıkmadığını okudum forumda doğru mu bu haber önceki sayfalarda yazıyordu ?

Bjk fanboyu renktaşlarım

Noldu çok övüyordunuz fikoyu?

Aboubakara opsiyonsuz 6 milyon para gömmüşler hani fiko ölücüydü?

Nasri deniliyordu filan noldu ?

Canere bir yıllık 3 milyon vercekler az mı bu şimdi ?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş su an geçen yıldan çok daha geride bir takım kurdu. En fazla caner Gökhan inler ve bir stoper alırlar o da yetmez bu sene iki kulvarda kaldiramazlar. Beter olsunlar

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CrCvN8hXYAEv-1s.jpg:large

Tam bizim ligin topçusu reyiz gelirse min 3 tane leşi var

Birazdan heyecanlanir buralar Marsilya durduk yere transfer yapmaz lass kesin gitmiştir

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

bu fb çok salakça yönetiliyor hayvandao,tebrikike,şov ve pörsü 4 forvet var ve orta sahaları leş böyle devam etsinler işimize gelir
Bir çok oyuncuları yatarak milyon eurolar kazanacak. İlerde 4 adam oynayacak 10 tane pahalı ama boş adamları var. Eren hepsinden daha fazla iş yapacak

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guido Albers: De Jong'un transferi yüksek olasılık.Yarın İstanbul'a gelecek. Menajeri ben değilim. Ben görüşmeler konusunda yardımcı oldum.
Albers: Asıl menajeri Rogers Linse.Sneijder kendisiyle görüştü. Telefonda konuştular. Nigel bu transfer için ikna oldu.
Albers: Wesley ona önemli şeyler anlattı. MLS'de geçirdiği sezonu çok önemsememek gerekir. Burada gerçek bir futbol ortamına geliyor.
Albers: Mükemmel bir şehir. Tutkulu taraftarlar. Bütün bunların Nigel'in Galatasaray tercihinde etkili oldu. Son derece başarılı bir oyuncu
Albers: Çok hırslı ve sahada takımı adına her şeyi verir. Galatasaraylıların seveceği bir oyuncu olacağına inanıyorum

De Jong u begenmenler ve istemeyenler hangi yonunu begenmiyor ve neden istemiyor merak ettim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt