Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şeref Aydın ‏@srfydn1905 13 dk.13 dakika önce
Transfer dönemi birkaç gün daha uzatılabilir..

İşte ikisi üst üste olunca sıkıntı yaşayabiliriz.İş yaparsa parasını fazlasıyla çıkarır ona şüphe yok da.

Hep dedigim gibi gidip en ihtiyac duyulan bölgelere alsaydik adamlari ilk önce o zaman böyle seylerle ugrasmazdik.

Serdar'a ödedigimiz paraya ayni kalitede veya muhtemelen daha iyisini bile bulurduk bence. Eren ve Tolga'nin da maliyetleri cok yüksek.

Sirf o üc oyuncuya 11,5 Milyon bonservis ödedik bir de yillik 6 Milyon maasi var sirf bu 3 oyuncunun.

bu chedjounun yüzündne linnes kurban gitti adam okdar kötü ki beklerede yansiyor.
alman milli takima bakin bekleri hic defansa gelmiyor sanki kanat oyuncusu gibi hep öndeler.
boateng hummels gibi defans olunca beklere is düsümüyor.
linnes bundan kayip etti.

Hep dedigim gibi gidip en ihtiyac duyulan bölgelere alsaydik adamlari ilk önce o zaman böyle seylerle ugrasmazdik.

Serdar'a ödedigimiz paraya ayni kalitede veya muhtemelen daha iyisini bile bulurduk bence. Eren ve Tolga'nin da maliyetleri cok yüksek.

Sirf o üc oyuncuya 11,5 Milyon bonservis ödedik bir de yillik 6 Milyon maasi var sirf bu 3 oyuncunun.

Yönetimin bir bildiği vardır demek istiyorum.Haklısın sonuna kadar dediklerinde.

Bonservisler olduğu gibi yıllıklar da yüksek.

Enes Ünal - Yerli Ibrahimovic
Emre Mor - Yerli Messi

Yerli Ronaldo yok, olsa rahat dünya sampiyon olacagiz..

geçen sene donk için çöp dedik,şimdide de jong için artık kağnı hızında,adım atmaya mecali olmayan ve o kazmalığına rağmen pasör kılığına bürünmek isteyen bir futbolcu paçavrası lafını kullanıyorum, bir allahın kulu bu futbolcu eskisinin amerikadaki 1 maçını izlemedimi acaba ?? kendisi amerikada yıllık 3 milyon dolar net para kazanmakdadır,şimdi bizim klübe atılacak kazıkları düşünün...

Sol beke ve ön liberoya genç Scout hamleleri ve çok istediğim Orkan Çınarı almalıyız

Levent nazifoğlu nerde acaba diarra aciklamasindan sonra ortaliktan kayboldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt