- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Uzamamali bu iskence bir an once bitmeliŞeref Aydın @srfydn1905 13 dk.13 dakika önce
Transfer dönemi birkaç gün daha uzatılabilir..
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzamamali bu iskence bir an once bitmeliŞeref Aydın @srfydn1905 13 dk.13 dakika önce
Transfer dönemi birkaç gün daha uzatılabilir..
geçen sene donk için çöp dedik,şimdide de jong için artık kağnı hızında,adım atmaya mecali olmayan ve o kazmalığına rağmen pasör kılığına bürünmek isteyen bir futbolcu paçavrası lafını kullanıyorum, bir allahın kulu bu futbolcu eskisinin amerikadaki 1 maçını izlemedimi acaba ?? kendisi amerikada yıllık 3 milyon dolar net para kazanmakdadır,şimdi bizim klübe atılacak kazıkları düşünün...
Bak Can kardeşim 4.5 değil 2.75 giden çöplerin parası öyle düşün.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Donk bence zaten stoper oynar en fazla.geçen sene donk için çöp dedik,şimdide de jong için artık kağnı hızında,adım atmaya mecali olmayan ve o kazmalığına rağmen pasör kılığına bürünmek isteyen bir futbolcu paçavrası lafını kullanıyorum, bir allahın kulu bu futbolcu eskisinin amerikadaki 1 maçını izlemedimi acaba ?? kendisi amerikada yıllık 3 milyon dolar net para kazanmakdadır,şimdi bizim klübe atılacak kazıkları düşünün...
Uzamamali bu iskence bir an once bitmeli
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yönetimin bir bildiği vardır demek istiyorum.Haklısın sonuna kadar dediklerinde.
Bonservisler olduğu gibi yıllıklar da yüksek.
Sol beke ve ön liberoya genç Scout hamleleri ve çok istediğim Orkan Çınarı almalıyız
Sen öyle dersin ben de o 3 oyuncuya adam basina 500 bin € bonservis hesaplarim.
Bizim cöp diye görüdügümüz adamlar Anadolu da tas gibi top oynar. Hele hele Bilal.
enes ünal olsa olsa jovetic olur ne ibrası yahuEnes Ünal - Yerli Ibrahimovic
Emre Mor - Yerli Messi
Yerli Ronaldo yok, olsa rahat dünya sampiyon olacagiz..
Enes Ünal - Yerli Ibrahimovic
Emre Mor - Yerli Messi
Bence bir bildikleri yok![]()
Umarim bu cocuklari 2 mac kotu oynayinca isliklamazlar. Ozellikle enes futbolculugunu bi kenara koyarak kisiligini cok begeniyorum yasina gore cok olgun . digerlerine ornek olur umarim.Enes Ünal - Yerli Ibrahimovic
Emre Mor - Yerli Messi
Yalniz Enes Ünal diger türk oyunculara göre cidden cok zeki cocuk cikti, vizyonlu cocuk. Bak iste bu oyunculari sonuna kadar desteklerim, umarim en iyi yerlere gelir, helal olsun.
Enes Unal ''Kendimizi Kandırmayalım'' - YouTube
Yav he ben zaten cidden Ibra olacagi icin yazdimenes ünal olsa olsa jovetic olur ne ibrası yahu
Sen öyle dersin ben de o 3 oyuncuya adam basina 500 bin € bonservis hesaplarim.
Bizim cöp diye görüdügümüz adamlar Anadolu da tas gibi top oynar. Hele hele Bilal.
BabaSpor sur Twitter : "Galatasaray'ın bu akşam İstanbul'a getireceği soylenen Nigel de Jong'un Dunya Kupası finalinde yaptığı sert faul! https://t.co/M1DeZ28hI"
alonso gibi bir adama bunu yapan herif, volkan ve ligin 80%ine neler yapar