Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sene donk için çöp dedik,şimdide de jong için artık kağnı hızında,adım atmaya mecali olmayan ve o kazmalığına rağmen pasör kılığına bürünmek isteyen bir futbolcu paçavrası lafını kullanıyorum, bir allahın kulu bu futbolcu eskisinin amerikadaki 1 maçını izlemedimi acaba ?? kendisi amerikada yıllık 3 milyon dolar net para kazanmakdadır,şimdi bizim klübe atılacak kazıkları düşünün...

keske scout transferi yapsalar kimse karsi cikmaz.

Bak Can kardeşim 4.5 değil 2.75 giden çöplerin parası öyle düşün.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen öyle dersin ben de o 3 oyuncuya adam basina 500 bin € bonservis hesaplarim.

Bizim cöp diye görüdügümüz adamlar Anadolu da tas gibi top oynar. Hele hele Bilal.

geçen sene donk için çöp dedik,şimdide de jong için artık kağnı hızında,adım atmaya mecali olmayan ve o kazmalığına rağmen pasör kılığına bürünmek isteyen bir futbolcu paçavrası lafını kullanıyorum, bir allahın kulu bu futbolcu eskisinin amerikadaki 1 maçını izlemedimi acaba ?? kendisi amerikada yıllık 3 milyon dolar net para kazanmakdadır,şimdi bizim klübe atılacak kazıkları düşünün...
Donk bence zaten stoper oynar en fazla.

Sol beke ve ön liberoya genç Scout hamleleri ve çok istediğim Orkan Çınarı almalıyız

Orkan tam bizlik adam. Ama Aziz gelmesin diye basar parayı alır ve Orkan'ın Serdar Özkan'a dönüşmesini izleriz. Bakın net söylüyorum Alper ve Ozan bizde olsa çok farklı profilleri olabilirdi.Keza Selçuk bize gelmese Fener'e gitse şaşı göz Selçuk Şahin vol2 olurdu

Bizim cöp diye görüdügümüz adamlar Anadolu da tas gibi top oynar. Hele hele Bilal.

Yine mi aynı muhabbet yaw.

giden çöplerin 1 yıl bizden aldıklarını nereye yazacağız

Enes Ünal - Yerli Ibrahimovic
Emre Mor - Yerli Messi

Yerli Ronaldo yok, olsa rahat dünya sampiyon olacagiz..
Umarim bu cocuklari 2 mac kotu oynayinca isliklamazlar. Ozellikle enes futbolculugunu bi kenara koyarak kisiligini cok begeniyorum yasina gore cok olgun . digerlerine ornek olur umarim.

tursun diarrayi getirse öyle bir kredi kazanacak ki.
takimi biranda düzeltmis olacak bu aklina geiyormu acaba hic :asd22:
baskette avrupa kupasi, kupa finalinde feneri yenme.
takimi futbol oynatan hoca, sampiyonlugun en büyük adayi.
trollden biranda efsane baskan olacak.
sirf ondan diarrayi almali :D

Bilal çöp falan değildi,aynen.500 bin-1 milyon arası bir bonservis bedeli rahatlıkla kopartılabilirdi,kendisinin yıllığı da uygundu.Sercan ve Furkan'da katılabilirim Engin Şişman'a.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt