Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enes Ünal - Yerli Ibrahimovic
Emre Mor - Yerli Messi

Yerli Ronaldo yok, olsa rahat dünya sampiyon olacagiz..

Nasil yok?

yasinoztekin15092015_B.jpg

enes ünalin twentede hattrick yaptigi macta ki gollerini izledim de ücüde cok güzel gol

özellikle ikinci gol muazzam

Bak Can kardeşim 4.5 değil 2.75 giden çöplerin parası öyle düşün.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu kaç kere söyledim sana.Hala aynısını yazıyorsun.Sercan,Bilal ve Furkan'ın 1 senelik sözleşmesi vardı.3'ünün toplam maaşı anca 2 milyon ediyordu.Biz sadece Serdar'a 4 senelik sözleşmeyle her sene 2 milyon vereceğiz.

de jong denen adamın artık o faulleri bile yapmaya mecali yok ,kağnı gibi sağlam kazık geliyor,yine birileri iyi para çukkalayacak..

ABD ligini sabah akşam mı izledin? Eminim ki son 2 senedir belki daha fazla hiç izlemedin. Şimdi yok ben hep izlerim falan diyeceksin , neyse tamam .

Sent from my iPhone using Tapatalk

koray zaten bu yıl yok

semihi de adamdan saymaya gerek yok

serdar-denayer-ched-balta

4lü stoper rotasyonu işte

Bi ideal kadromuza bakin, kac tane Türkiyede yetismis olan futbolcular var kadromuzda yada ideal kadromuzda? Ideal kadroda bakarsak 3 tane türk var, ikiside gurbetci biriside Bursada yetisdi. Yani Enes Ünal cok dogru konusuyor. Burdan futbolcu yetismes hele avrupada oynayacaksan hic yetismez

De Jong son halini izleyen var mı? Ben izledim kilo almış göbekli duba gibi. Olursa son dakika çaresizlik transferi olur ama bence Tiote gibi gelir Point otelde akşam yemeği yer geri gönderilir.

Remy Crystal Palace

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fb'nin sorunu kanat ve st'ler degil.

böyle devam etsinler.

bjk'de mevcut stoperler ile devam etsin.

Sow icin ne kadar ödemişler acaba

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt