Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra noldu takip edemedim?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son bilgi Nevzat A spora bağlandı Galatasaray adım atmayacak Diarra geri adım atar da sabaha kadar şartlarımızı kabul ettiğini bildirirse alınır ama zor dedi. Bir de Marsilya forumunda ana avrat sövüyorlarmış paragöz herif falan diyorlarmış.

Son bilgi Nevzat A spora bağlandı Galatasaray adım atmayacak Diarra geri adım atar da sabaha kadar şartlarımızı bildirirse alınır ama zor dedi. Bir de Marsilya forumunda ana avrat sövüyorlarmış paragöz herif falan diyorlarmış.
Yine uyku yok Nazifoğlu nerde?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavanda fazla takılmasın denayere. Carole takılabilir ama Cavanda ya hayır.

Lass a sovelim gelirse goklere cikaririz.d

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şaka maka Cavanda- Chedjou- Denayer- Carole ile defansı rakip ceza alanında kursak yine sıkıntı olmaz heraldexD. Tam önde kurmalık savunma oldu.

Melo gittiğin de de Juventus taraftarı büyük bir çöpten kurtulduk diyorlardı :D :D

Abicim simdi sen kimle kimi kiyasliyorsun yaw :D

Sigthorsson'un kac tane canli macini izlediniz? Alternatif olarak yeterliymis. Dogru alternatif icin yeterli, ama piyasada daha iyi forvetler varken, bu sigthorsson'u kiralamak cok sacma.

Biraz fikret orman'dan ornek alsinlar. Talisca, Aboubakar, Nasri(olmadi) - Yetenekli oyuncular, kiralik olarak birini aliyorsan iyi bir oyuncuyu al. Benim tek derdim bu.

Adama Marsilyalisida parislisi de ana bacı giriyorlar şuan heryerde

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt