Resmi twitter hesaplari mi yapiyor yoksa taraftar hesabi mi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yok bir kaç Marsilya li taraftarlar
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmi twitter hesaplari mi yapiyor yoksa taraftar hesabi mi?
Lass şuan net 1.1 milyon Euro alıyormuş Marsilya dan
Abicim simdi sen kimle kimi kiyasliyorsun yaw
Sigthorsson'un kac tane canli macini izlediniz? Alternatif olarak yeterliymis. Dogru alternatif icin yeterli, ama piyasada daha iyi forvetler varken, bu sigthorsson'u kiralamak cok sacma.
Biraz fikret orman'dan ornek alsinlar. Talisca, Aboubakar, Nasri(olmadi) - Yetenekli oyuncular, kiralik olarak birini aliyorsan iyi bir oyuncuyu al. Benim tek derdim bu.
Yok bir kaç Marsilya li taraftarlar
Bize "GS'a transfer oluyorum ne imza parası" diyen Elamander karakterinde adam lazım. Teklif gelince fiyat artıran Lassana Diarra değil.
Adam GS'ye gelmemek için bütün dünyaya transfer başvurusu yapmış.

Elmander çok klas bir adamdı gerçekten her yönüyle, keşke daha erken gelseydi bize.Bize "GS'a transfer oluyorum ne imza parası" diyen Elamander karakterinde adam lazım. Teklif gelince fiyat artıran Lassana Diarra değil.
DramBirazda gulelim
![]()
Elmander çok klas bir adamdı gerçekten her yönüyle, keşke daha erken gelseydi bize.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bize "GS'a transfer oluyorum ne imza parası" diyen Elamander karakterinde adam lazım. Teklif gelince fiyat artıran Lassana Diarra değil.