Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalyan ekibi Kwadwo Asamoah için 9 milyon Euro talep etti.

Galatasaray'da sol bek adayları arasında adı geçen Kwadwo Asamoah için yapılan görüşmelerde pürüzler çıktı.*

İtalyan devi Juventus'un başarılı sol beki Asamoah'ı kadrosuna katmak istediği iddia edilen Galatasaray'ın, Juventus ile yaptığı görüşmelerin çıkmaza girdiği belirtiliyor.*

Sarı kırmızılılar Asamoah için Juventus'a 5.5 milyon Euro önerirken, İtalyan ekibi 9 milyon Euro talep etti.*

Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcu için kiralama talebine de olumsuz yanıt verildiği ve Galatasaray'ın Asamoah'ın menajerinden Juventus ile yapılacak görüşmelerde rakamı aşağı çekmek için destek istediği gelen haberler arasında.*

TURKFUTBOL.COM ÖZEL

GSC App VIP Edition 1.0 ™
4 şimdi seneye anlaşsınlar.

Belhanda vuruyorsun yıkılmıyor
Ndaiye vuruyorsun yıkılmıyor (Ndaiye için çok erken bu maç için konuşuyorum)
Gayet iyi bu bizim için

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beleşe olan clichy almayan mal sürüsünün terimi getirme ihtimali tabiki yok

ama bu köylü kovulunca kimi getirecekler acaba onu kestiremiyorum

Dua edelim kadroda kimse sakatlık geçirmesin ve kırmızı kart görmesin

Muslera yedeği yok
Mariano yedeği yok
Maicon yedeği yok
Badou yedeği yok
Fernando yedeği yok
Belhanda yedeği yok
Feghouli(gelirse) yedeği yok
Gomis yedeği yok (Eren var ama yetmez)

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Badou, Senegal milli takımında ilk 11 oynamaya başlamış, kaptanlığa kadar gider burdan.

ulan ya. Kaliteli topcun var derdin var arkadas.
Selçuk tolga carole linnes tarik falan yarın ölseler umrumda olmaz ama bunlar sahada her düşüşünde korkacagim
Yav adamların yedekleride kendi sınıflarının 2-3 altı. Sakatlık olduğu an takım aniden çöp mod on olacak. Aslında Selçuk yollanıp yedeğe genç bir çocuk alınsa daha iyi olur

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o degilde ndiayenin videosunda sinan takımı 2 kere sabote etmiş yine.

valla şuan de jong,tarik,carole,selcuk,tolga,donk daha vardir aklima gelmedi şuan bu tip çöplerin ne kadari gitse kâr. Yerlerinede iş yapacak gerek ilk 11 gerek yedek kulübesinden kader degistirebilecek adamlar lazim. Her birinin maliyetiyle cok çok iyi topcu alınır ya.

Dua edelim kadroda kimse sakatlık geçirmesin ve kırmızı kart görmesin

Muslera yedeği yok
Mariano yedeği yok
Maicon yedeği yok
Badou yedeği yok
Fernando yedeği yok
Belhanda yedeği yok
Feghouli(gelirse) yedeği yok
Gomis yedeği yok (Eren var ama yetmez)

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gökay,atalay,yunus ve recebi yaz oraya.gercekten yetenekliler.maiconun yedegi degil yanınadır ozan ama macionunda yedegi oalbilir.

tolga forma rekabetinde çalışıp iyi katkı verebilir rotasyonda.

Asamaoah gelirse çok bölgeyi yedekler. Ben hala 4'lünün solunda oynayabileceğinden emin değilim ama orada tutarsa müthiş olur. Gerektiğinde ortasaha ve sol kanatta da kullanırız.

Alabileceğimiz kanat-forvet düşüneyim bakalım. Şu Konate'yi çok bilmiyorum. Acaba solda oynar mı özellikle içerdeki maçlarda.

Yav adamların yedekleride kendi sınıflarının 2-3 altı. Sakatlık olduğu an takım aniden çöp mod on olacak. Aslında Selçuk yollanıp yedeğe genç bir çocuk alınsa daha iyi olur

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynen öyle. Alınması lazim de jong giderse alırlar belki birini. Ama zor görüyorum selçuk'un yedek olmasi bile sasirticiyken kulubedeki üçüncü tercih falan olması :D hayal gibi olur...

Defansa net bir şekilde kalite bi adam lazım. Sol bek ve sol kanatada ayni şekilde. Sonra tudora ragmen yarışa girebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt