Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afrika kupasından korkuyorum.

Belhanda, Badou, Feghouli afrika kupasında mücadele edecek

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fas,cezayir ve senegal oluyo di mi...ikisi elenir herhalde.biri de 1 hafta gec gelir en fazla inşallah.

Fatih Terim takımın başında hoca varken kimseyle görüşmez. Görüşmek isteyen de yok zaten

Haluk yürekli

2000 real valencia finali var ntvsporda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lig biter bitmez saglam bir TD alip Haziran'da bu kadroyu kurmak cok mu zordu? Östersunds'a 2 macta da handikap yapardik.

----------Mariano Diaz*----------------

Bruma**---Sneijder***----Feghouli

--------Fernando---Ndiaye------------

Costa---Llorente****--Maicon---Mariano

---------------Muslera-------------------

* Diaz cok iyi bir uc santrafor. Hava hakimiyeti ve sut kabiliyeti cok cok iyi. 8 milyon €'ya RM'den O. Lyona'a transfer oldu.
** Sezon bitiminde iyi bir TD ile anlasilmis ve Bruma'nin maasi da 3 milyon €'ya cekilmis olsaydi büyük ihtimalle sözlesme uzatirdi.
*** Sneijder 3 milyon € net maasla 2+1 bir sözlesmeyi büyük ihtimalle kabul ederdi.
**** Llorente 6 milyon €'ya R. Sociedad'a transfer oldu.

aynen öyle. Alınması lazim de jong giderse alırlar belki birini. Ama zor görüyorum selçuk'un yedek olmasi bile sasirticiyken kulubedeki üçüncü tercih falan olması :D hayal gibi olur...

Defansa net bir şekilde kalite bi adam lazım. Sol bek ve sol kanatada ayni şekilde. Sonra tudora ragmen yarışa girebiliriz
Özete baktım. O çalık ne Linnes ne öyle. Bize en acilinden kaliteli sol bek ve sol stoper şart oğlu şart

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3ab1a24b802418eb5312b791d824ddea.jpg

Bosuna değilmiş :d

Asamaoah gelirse çok bölgeyi yedekler. Ben hala 4'lünün solunda oynayabileceğinden emin değilim ama orada tutarsa müthiş olur. Gerektiğinde ortasaha ve sol kanatta da kullanırız.

Alabileceğimiz kanat-forvet düşüneyim bakalım. Şu Konate'yi çok bilmiyorum. Acaba solda oynar mı özellikle içerdeki maçlarda.
youtubeye sam larsson yaz. izle biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt