Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene sonu göreceğiz Fiko yu kadro yapılanması yapamayınca Oğuzhan talisca atiba gidince. Adriano Gökhan Q7 pepe hepsinin son senesi performans olarak. Farkında değiller yine eski yerlerine dönecekler. Seneye ali koç baskan olur yine fener Galatasaray rekabeti başlar

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8jk nin come to lens videosunu izlerken kaç fbli kardeşimiz telef olmuştur hey gidi hey sneijderi alıp o tarz bir video yaptıklarını düşünüyorum da kafayı yerdim herald gerçi iyi oldu o hırblarda emre belözoğlunda yapmışlardı benzer bir .tliği, aziz sonunda kendi gibi bir manyak buldu karşısında "fiko".

Lens iyi bir oyuncu. Fenerbahçeyi neden tercih etmedi onu da bilmiyorum. söylenene göre daha az maaşa gitmiş Beşiktaş'a.

Bize gelseydi sevinirdim açıkçası
Sol da oynaya biliyormu bu lens?
Fegholi varken sağda istemezdim lensi. Fegholi olmazsa bende isterdim ama.
Bide bunlar q7yi postalacaklar mı ne

bjk'nin kadrosu bence saçma şuan.. güç kaybettiler bence artan yaslar, 2 sezonun verecegi rehavet,küçük takim olmaları falan.. bence bu sene basatili olamazlar. Favorim basaksehir

sağda oynuyor lens.

fikred manyağı çine iteleyecekmiş kereşmayı lens oraya tampon olarak gelmiş.

Lens'i forumda baya ovenler var fakat ben oyun tarzini begenmiyorum, fener'de ligin ilk yarisinda iyiydi, ikinci yarida hayalet gibiydi.

Sag kanat icin Feghouli mi Lens mi diye sorarsan kesinlikle Feghouli derim, daha teknik, daha kolay adam gecebiliyor. Hatta basaksehir'de oynayan Elia'yi bile Lens yerine tercih ederim.

Lens'i forumda baya ovenler var fakat ben oyun tarzini begenmiyorum, fener'de ligin ilk yarisinda iyiydi, ikinci yarida hayalet gibiydi.

Sag kanat icin Feghouli mi Lens mi diye sorarsan kesinlikle Feghouli derim, daha teknik, daha kolay adam gecebiliyor. Hatta basaksehir'de oynayan Elia'yi bile Lens yerine tercih ederim.
Demek istediğim de bu. Sahada kaybolan defansa yardımı dokunmayan adam bize yaramaz. Yıllarca böyle adamlarla oynadık bize mücadeleyi bırakmayan performansı dalgalanmayan adamlar Lazım.

Redmi Note 3 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Solda da oynamışlığı var diye hatırlıyorum ben. Talisca geri çağrılmış diyorlar, şenol q7yi forvet arkası falan deneyebilir.

lens süper ligde gecirdigi 1 sezonla bence dünyanın en overrated topcusu oldu

Solda da oynamışlığı var diye hatırlıyorum ben. Talisca geri çağrılmış diyorlar, şenol q7yi forvet arkası falan deneyebilir.
Ayağını eline verirler q7in :)
Orada mücadele daha sert ve dar alanda oluyor. Topu okadar sevenin canını okurlar er yada geç. No problem :)

Ciddi Soru:
Bekarlık mı; manitalik durum mu

Hangisi daha iyi ?

GSC App VIP Edition 1.0 ™

bec80bca3a9bbdc452a65996eea1ae8e.jpg

olum lan tuttuğun takımın ortasahasinda problem kalmamış gibi hissetmek mükemmel birşey.. teşekkürler kante ve pogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt