- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
İlgilenmiorum.
kendine baska ugraslar bul,sen de beni ilgilendirmiyosun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlgilenmiorum.
O da bni sevio ama işte. Son görülmeyi de kapatmış.![]()
Beşiktaş lensi aldı övün.
Galatasaray alsa saatli bomba derdiniz. Yapmayın artık şunu.
Redmi Note 3 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kendine baska ugraslar bul,sen de beni ilgilendirmiyosun
Bence yeter 30 yaş bandında bu kadar oyuncu aldıgımız ve maliyeti bizi aşar diye düşünüyorum. Bonservisi düşük f/p olarak bize yatkın bir ısım lazım.Lens iyi bir oyuncu. Fenerbahçeyi neden tercih etmedi onu da bilmiyorum. söylenene göre daha az maaşa gitmiş Beşiktaş'a.
Bize gelseydi sevinirdim açıkçası
burclarinizi soylesene
Sol da oynaya biliyormu bu lens?Lens iyi bir oyuncu. Fenerbahçeyi neden tercih etmedi onu da bilmiyorum. söylenene göre daha az maaşa gitmiş Beşiktaş'a.
Bize gelseydi sevinirdim açıkçası
Sol da oynaya biliyormu bu lens?
Fegholi varken sağda istemezdim lensi. Fegholi olmazsa bende isterdim ama.
Bide bunlar q7yi postalacaklar mı ne
Demek istediğim de bu. Sahada kaybolan defansa yardımı dokunmayan adam bize yaramaz. Yıllarca böyle adamlarla oynadık bize mücadeleyi bırakmayan performansı dalgalanmayan adamlar Lazım.Lens'i forumda baya ovenler var fakat ben oyun tarzini begenmiyorum, fener'de ligin ilk yarisinda iyiydi, ikinci yarida hayalet gibiydi.
Sag kanat icin Feghouli mi Lens mi diye sorarsan kesinlikle Feghouli derim, daha teknik, daha kolay adam gecebiliyor. Hatta basaksehir'de oynayan Elia'yi bile Lens yerine tercih ederim.
Sol da oynaya biliyormu bu lens?
Fegholi varken sağda istemezdim lensi. Fegholi olmazsa bende isterdim ama.
Bide bunlar q7yi postalacaklar mı ne
Ayağını eline verirler q7inSolda da oynamışlığı var diye hatırlıyorum ben. Talisca geri çağrılmış diyorlar, şenol q7yi forvet arkası falan deneyebilir.