Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fegouli çok üst düzey bir oyuncu eksiği yok zayıf yönü yok şampiyonluğa %30 katkı sağlayacak cinsten ing de neden başarısız oldu bilmiyorum kesin gelecekse 1ay daha beklemeye değer inanın
gelirse başka transfer şart değil ama solbek yok demeyin sadece lig olduğu için 3-4 deplesman hariç linnes carol yeter yunus recep ozan gibi gençler takıın yerli kısmını oluşturur yalnız hiç sevmesemde volkan şen alınıp sinan gönderilmeli akşamki hal tavır berbattı
hakan yasin sinan selçuk mutlaka gönderiilmeli takıma negatiflik veriyor
cavanda dejong istediğimiz şartlarda gidebilir öyle göndereceğim diye para saçmaya gerek yok dejong hem sezon uzun selçuktan daha çok fayda sağlar takıma
donk için nötrüm
tarık şartlar oluşursa gitsin solbek alınmazsa kalsın
tolga bu sene şans buldukça faydalı olacaktır
alt liglerden yada yabancı scout forvet transferi şart 3. forvet için akılıma gelen umut nayır vedat murqi
artık tudor la uğraşmayın her başımız sıkıştığında lucescu ve fatih terimi mi aracağız bu kısır döngü kırılmalı adam bu sene kadrosunu kurdu bekleyelim ha bakarız 6-7 hafta futbol ışık vermiyor al 400 ünü karşim hayatta sana başarılar
1989 avrupada fırtına gibi esen takıma ek olarak da 1990 rüya takım kurduk 1991 de denizli yine avrupa çapında takım kurdu olmadı
benimde hayran olduğum thomas tucel dortmunda başarısız oldu
tudor tutarsa efsane olur gider brian brich gibi fatih terim gibi
kısır döngü kırılmış olur
ostersund demeyin
gerets trömsö ,riejkard stau bukreş olaylarını unutmayın

Bakabiliyorsanız Arsenal-Chelsea maçına bakın. Bizim maçlardan sonra futbol dışı başka bir oyun gibi geliyor.

Mesela Fabregas'ın biraz önce attığı ara pası görünce insanın futbol anlayışı değişiyor.

Yerine Arnautovic alindi diyorsunuz da Arnautovic aslen sol kanat. Sag kanatta tek tük oynuyor ihtiyac duyuldu mu.

Bir tek Bremen de bir sezon sag kanatta oynamisti sol kanatta Elia var diye.

Ne zaman dönüyor bizim çiftliğin kabakları (Cenk ve Tudor çapsızları)
Tudor a giydirilmelerine alıştık ama Cenk'ten ne istiyosun? Şimdiye kadar neymar ları mı transfer ediyordun? Bir sene de kaç tane bu kalite de transferleri Yanyana gördün?

Gerçekten karanlık çöktü içime bu tür yorumlardan dolayı. Feguili geç geldi diye diyorsan çıkarın verin 1000 er tl de getirsin hemen...

Arkadaş kalmış 1 hafta...daha sabit bir ilk 11 bile belirlemedi Tudor elimizdekilerle...son 2 hazırlık maçı takımın ilk 11 i kimler olacak sinyalini vermek zordundadır şampiyonluğa oynayan takım için...Şurda bize denseki hazırlık maçlarına ve elimizdekilere bakarak en iyi 11 i yazın diye hiçbiri birbirini tutmaz çünkü Tudor o kadar belirsiz bir durum oluşturdu...Daha Feghouli gelecekte kadroya girecekte pehhh....

Sabahtan bi arkadaş vardı Feghouli bugün geliyor diye...üzerine gitti bir iki arkadaş raporlama konusunda hatta...o da kaynağımı söylemem ama Feghouli bugün gelecek gelmezse ben burdayım lafımın arkasındayım yazmıştı...Malik mi neydi ismi net hatırlayamadım şimdi...

Son düzenleme:
Yerine Arnautovic alindi diyorsunuz da Arnautovic aslen sol kanat. Sag kanatta tek tük oynuyor ihtiyac duyuldu mu.

Bir tek Bremen de bir sezon sag kanatta oynamisti sol kanatta Elia var diye.

maaş anlamında yerine gelmiş geçen yıl feg yerine kimi oynattılarsa o oynayacak sağ kanatta bu sezonda

Tudor a giydirilmelerine alıştık ama Cenk'ten ne istiyosun? Şimdiye kadar neymar ları mı transfer ediyordun? Bir sene de kaç tane bu kalite de transferleri Yanyana gördün?

Gerçekten karanlık çöktü içime bu tür yorumlardan dolayı. Feguili geç geldi diye diyorsan çıkarın verin 1000 er tl de getirsin hemen...

maç sonu göremedik seni, Can BÜYÜK ve ben viskileri götürdük mağlubiyetin şerefine.

Asamoah,Denayer,Feghouli,Ribery,Nani,Konate,Fernandao gelmedi mi hala?

Bu westham ın resmi instagram hesabında gerilere doğru tüm resimlere baktımda, hemen hemen kadrolarındaki her topçunun antrenörün en az ikişer tane resmi var...bir tek feghouli nin bugün 7 gün kaldı başlığıyla resmini koymuşlar...

Iyi bir kanat oyuncusu alınmazsa işimiz zor. Pozisyona girmekte zorlanıyoruz. Feghouli ismi bu kadar uzamamalı idi 1 aydır iş taman diyen bir yönetim var nerde Peki? Adam kampta odası hazır diyor bu nasıl açıklama? Öyle bir açıklama yapıyorsan açıklaman lazım bitirmen lazım transferi. Feghouli kazanacak 15 milyon para burda 500 bin hesabı yapıyorsa boşverin gitsin ya başka adam bakmak lazım.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş kalmış 1 hafta...daha sabit bir ilk 11 bile belirlemedi Tudor elimizdekilerle...son 2 hazırlık maçı takımın ilk 11 i kimler olacak sinyalini vermek zordundadır şampiyonluğa oynayan takım için...Şurda bize denseki hazırlık maçlarına ve elimizdekilere bakarak en iyi 11 i yazın diye hiçbiri birbirini tutmaz çünkü Tudor o kadar belirsiz bir durum oluşturdu...Daha Feghouli gelecekte kadroya girecekte pehhh....

Sabahtan bi arkadaş vardı Feghouli bugün geliyor diye...üzerine gitti bir iki arkadaş raporlama konusunda hatta...o da kaynağımı söylemem ama Feghouli bugün gelecek gelmezse ben burdayım lafımın arkasındayım yazmıştı...Malik mi neydi ismi net hatırlayamadım şimdi...
Ya aslında hepimiz yazdıklarınızda haklısınız her söylediğiniz de gerçekten doğru ama anlamadığınız anlamak istemediğiniz de birşey var!

OLAĞANÜSTÜ bir dönemden geçiyoruz. Nerdeyse bir 10 as oyuncu monte edilmeye çalışılıyor! Muslera Maicon Mariano Belhanda Gomis vardı 3 gün öncesine kadar ilk 11 de oynayabilecek. 3 gündür 2 oyuncu daha eklendi Ndiaye Fernando! Ndiaye 1 antrenman fernando antrenmansız çıktı maça! Daha da gelmesi elzem olan 3 oyuncu var!

Sorması ayıp 3 gün öncesine kadar elinde sadece 5 as oyuncusu olan adam nasıl hangi oyuncularla ilk 11 i oturtsun?

Laf olsun diye yorum yazıyorsunuz ondan sonra da gerginsin diyorsunuz. Taktik falanmış yemin ediyorum bu kamplara verdikleri paralar haram ulan yedek kulübede duracak olan adamlara kamp için bu kadar para harcanır mı?

Sneijder 1.8 milyon (+ bonuslar) kazanacakmis Nice'te

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt