- 2 Nisan 2012
- 43.326
- 22.313
- 2.888
Evet şuan mantıklı bir yorum geldi Fatih Can'dan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz eski haber ama guvenilir simdi onca tweet arasinda bulamam 30-31 temmuz haberi galibaLink verebilir misiniz tıklayalım bi
Tamam fazla fazla sabrettik de zaten lig başlamak üzere, biraz daha aklı selim düşünüp sakin olsanız? Her şey birkaç güne belli olacak illa ki rahat olun. Ben hala transferin buradan döneceğine inanmıyorum.
Burdayım dallama ne saçma konuşmuşum acikla
Belki sorun oldugundan haberleri yoktur o yetkililerin?Aşkın Ateş @AskinAtes29 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
WestHam'ın "7 gün kaldı paylaşımı" medya ekibinin bir çalışması. Az önce yine de yetkili isimlere sorduk ve gelen cevap ; "Sorun yok." oldu.
[FONT="]
Aşkın Ateş @AskinAtes29 41 sn.42 saniye önceDaha fazla
[/FONT]
[FONT="]Alacağını tahsil eder etmez gelecek. Bizlik bir problem yok.
[/FONT]
Lanzini solda oynar ortada Ayew sagda ArnautYerine Arnautovic alindi diyorsunuz da Arnautovic aslen sol kanat. Sag kanatta tek tük oynuyor ihtiyac duyuldu mu.
Bir tek Bremen de bir sezon sag kanatta oynamisti sol kanatta Elia var diye.
Aşkın Ateş @AskinAtes29 2 dk.2 dakika önceDaha fazla
WestHam'ın "7 gün kaldı paylaşımı" medya ekibinin bir çalışması. Az önce yine de yetkili isimlere sorduk ve gelen cevap ; "Sorun yok." oldu.
Aşkın Ateş @AskinAtes29 41 sn.42 saniye önceDaha fazla
Alacağını tahsil eder etmez gelecek. Bizlik bir problem yok.
Tam ben yazacaktim aynisini sen yazmissin.Lanzini solda oynar ortada Ayew sagda Arnaut
7 gün kalmış işte ligin başlamasına 7 numaralı oyuncu da Feghouli olduğu için paylaşılmış. İnceden de biz ödemeyiz çok istiyorsanız verin parayı alın demişler bize. Yoksa kalır.
Sakinlikle alakası yok. Bir aksaklık çıksın da giydirelim beklentisi bu. Herkes kendisine dürüstçe sorsa bu yüzden pesimist davrandıklarını anlayacak. Tamam Dursun Özbek rezil bir başkan ama Galatasaray lehine olan iş de bozulsun isteyenler, ben demiştim demek için pusuya yatmış olanlar var. Ndiaye kötü çıksın diye bekleyenler gibi. Malesef.
Sneijder 1.8 milyon (+ bonuslar) kazanacakmis Nice'te