Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet şuan mantıklı bir yorum geldi Fatih Can'dan.

Küfürler yükleniyor
Loading 69

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam fazla fazla sabrettik de zaten lig başlamak üzere, biraz daha aklı selim düşünüp sakin olsanız? Her şey birkaç güne belli olacak illa ki rahat olun. Ben hala transferin buradan döneceğine inanmıyorum.

Sakinlikle alakası yok. Bir aksaklık çıksın da giydirelim beklentisi bu. Herkes kendisine dürüstçe sorsa bu yüzden pesimist davrandıklarını anlayacak. Tamam Dursun Özbek rezil bir başkan ama Galatasaray lehine olan iş de bozulsun isteyenler, ben demiştim demek için pusuya yatmış olanlar var. Ndiaye kötü çıksın diye bekleyenler gibi. Malesef.

Cenk çıksın adam gibi açıklasın
Ne oldu bu iş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşkın Ateş‏ @AskinAtes29 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
WestHam'ın "7 gün kaldı paylaşımı" medya ekibinin bir çalışması. Az önce yine de yetkili isimlere sorduk ve gelen cevap ; "Sorun yok." oldu.
[FONT=&quot]

Aşkın Ateş
‏ @AskinAtes29
41 sn.42 saniye önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]Alacağını tahsil eder etmez gelecek. Bizlik bir problem yok.
[/FONT]
Belki sorun oldugundan haberleri yoktur o yetkililerin?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Nice, Sneijder'le 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Hollandalı oyuncu, yılda 1.8 milyon euro garanti ücret alacak. (via @DiMarzio)

Sakinlikle alakası yok. Bir aksaklık çıksın da giydirelim beklentisi bu. Herkes kendisine dürüstçe sorsa bu yüzden pesimist davrandıklarını anlayacak. Tamam Dursun Özbek rezil bir başkan ama Galatasaray lehine olan iş de bozulsun isteyenler, ben demiştim demek için pusuya yatmış olanlar var. Ndiaye kötü çıksın diye bekleyenler gibi. Malesef.

O benim de dikkatimi çekiyor zaten, bazıları var ki genel olarak hiçbir şey yazmıyorlar ama ne zaman kötü bir haber hatta haber bile değil söylenti olsa hemen sayfayı doldurmaya başlıyorlar. Şimdi gelip onlara bir benzetme yapıp ortamı germeyelim diye böyle yazdım :DD

1 seneyi geçti girmiyordum foruma:) herkese iyi nöbetler. umarım bu sene herşey güzel olacak. bu arada feghouli paylaşmına üzülen arkadaslarım, dün de 8 numaralı futbolcuyu paylaştı west ham. yani 7 numara fegu da olduğu için, bugun onu koydular, lige 7 gün kaldığı için. ben buradan döneceğini sanmıyorum ama hayırlısı.

Sneijder 1.8 milyon (+ bonuslar) kazanacakmis Nice'te

Maaşımı düşürmeye hazırım lafı basına sızdırmak yerine 2.5 net +bonuslar istese 3 senelik sözleşme yapmaktan başka çaresi kalmazdı Dursunun. Ama söyledikleri doğru galiba Alanya maçı sonrası örnekler biz gidiyoruz ayağı çekip 1 sene kalan sözleşmesini aman gitme taraftar bizi linç eder deyip hemen uzatacaklarını düşündü menejeri. İstediği olmadı sonra 5m Euro ya başka takımlardan teklif geleceğinden emindi o da olmadıŞimdi oyuncusunu da yaktı bizi de

Gelmesin Feguli falan. Zaten oldukca overrated bir oyuncu. Baska bir adam alalim oraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt