Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4.5 nere 1.8 nere.

Selcugu bugün serbest biraksan 500 bin Euro veren çıkmaz bu rezile.

4,5 i de birakti ;) Adam indirime gitmek istedi, bizimkiler tutturdu yolluyoruz diye .

Ben onu şu yüzden yazdım bizim taraftarlar öyle abartmıslardı ki bi ara Sneijder Arma aşığı, arma için savaşıyor Galatasaray'da kalmak için büyük fedakarlıklar yapıyor falan filan diyorlardı :D

Bizde 1.8 m € fiyata kalır mıydı peki?

Son düzenleme:
Aklı sıra Sneijder ile dalga geçen , Selçuk'a bile 3 milyon Euro verdiğimizi unutan arkadaşlar , yarın öbür gün çok ararsınız Sneijder i

Feguili gelince Cem Ergün'e giydirenler hiç birşey olmamış gibi devam mı edecek? Yoksa sol açık sol bek transferindeki misyonlarına mı başlayacak!!!!

İnsanın 2 gram Galatasaray Sevincini elinden alıyorsunuz ya ben hakkımı helal etmiyorum

Kusspor size her yil gecirmesi idi di mi problem.
Elhamdülillah Galatasaray liyiz
Aci gerçekler her zaman uzer
Taparcasına sevdigimiz sadece Galatasaray futbolcular değil
Herşey ortada adamlar takım yönetiyor bizim gibi çiftlik değil

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önünde Balotelli ve Plea arkasinda Seri ile Sneijder orada kalitesini konusturacaktir.

Bir de Favre hocam var takimin basinda. Umarim CL elemesini gecer Nice de CL de görürüz su güzel takimi.

Feguili gelince Cem Ergün'e giydirenler hiç birşey olmamış gibi devam mı edecek? Yoksa sol açık sol bek transferindeki misyonlarına mı başlayacak!!!!

İnsanın 2 gram Galatasaray Sevincini elinden alıyorsunuz ya ben hakkımı helal etmiyorum
2b619adc0187985bdaf69bf7aca472f1.gif

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben onu şu yüzden yazdım öyle abartmıslardı ki bi ara Sneijder Arma aşığı, arma için savaşıyor Galatasaray'da kalmak için büyük fedakarlıklar yapıyor falan filan diyorlardı :D

Bizde 1.8 m € fiyata kalır mıydı peki?

1,8 e digerlerin maasini gördükten sonra herhalde kalmaz dogal olarak. 2,6 diyorlardi bir ara.
Kendin bi düsün, is yerinde Selcuk gibi tolga gibi salaklar calisiyor. Senin kaliten onlardan 10 kat üstün. Onlardan az mi istersin, yoksa cok daha fazla mi istersin ? Ki adam maasini öyle bi düsürmek istemis ki, Selcuktan cok daha az almis oluyordu

Söylediklerin doğru eyv ama normalde yeni transferleri 3 4 maç oynatmazlar idman vs Ndiaye 1 antrenman Fernando antrenmansız maça çıktı. Hadi oyuncuyu hazır olmadan taraftarın önüne sürdün o riski geçtim. Ya bu iki oyuncudan birisinin adalesi yırtılsaydı 6 ay sakatlansaydı yada sezonu kapatsaydı?

Belhanda nın oynayacağı yere gelince adam hep aynı yerde oynuyor. Ha diyorsan oyun içinde oraya buraya gidiyor. Modern futbolun gerektirdiği bu zira serbest vuruşlarda Maicon forvete geçiyor. Yada Gomis defansa geliyor.

Biz Galatasaray'ız böyle lüksümüz Yok 11 belli olmalıydı diyosun eyv haklısın. 6 büyük transfer yaptık hala 3 tane gerekli diyoruz. Takımı çöplerl doldurmuşuz 10 as oyuncu transferi yapıyoruz buna mı lüks diyosun?

Ben bir tek son 2 maç iskeleti 90dk deneseydi keşke diyorum o kadar..az önce de belirttiğim gibi Tarık dün denense ne olur denenmese ne...Tolga ve Selçuk orta sahası ile ilgili ne gibi bir fikir sahibi olacak daha da dün 11 e onlarla çıkıyosun....

belirsizlikler, basiretsiz yönetim hamleleri, başarısız sezonlar, dediğin gibi çöp oyuncular ayrıntılara dikkat etmemize sebep oluyor...mesela etrafımdaki 8jk li arkadaşlar Talisca yı bile umursamıyor...diyorlarki "olsun gelmesin hata yaptıysa yönetim yaptı yerine daha iyisi alınır ya da olanlar zaten işi gene götürür" .. ki Talisca nın etkisini anlatmaya bile gerek yok....

Biz de durum ne Feghouli ile ilgili negatif bi durum oluşmasıyla "eyvah ne yapıcaz bu saatten sonra o ayarda birini nasıl buluruz" psikozuna giriyoruz ki böyle hissedilmesini de normal karşılıyorum yönetime hocaya bu kadar güvenilmediği bir ortamda...

şampiyonlar liginde mücadele eden tek müslüman takımız demiş tinerci fiko ulan takımın dini mi olur

Dursuna Azize bu yüzden kızıyorum ya. 3 büyük değil iki büyük vardır. En büyük de Galatasaray dır. Bir halttan anlamayan gerzek fiko bir kaçtane takım sevdalısı menejar sayesinde müslüman olmayan takımların müslüman olmayan oyuncusuyla ıkına ıkına Galatasaray ve fenerin olmadığı yerde başkan Eda'larıyla geziniyor konuşuyor.

Ben sneijderin orada kötü performans göstericeğini düşünmüyorum hatta tam aksine bizim yönetime inat kilo fazlalarını verir iyice zayıflar fit olur goller asistler yapar ama sorun şu bizde bu hırsı kalmamıştı herşeyi yaşadı burda misyonunu doldurdu ve gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt