Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
4.5 nere 1.8 nere.
Selcugu bugün serbest biraksan 500 bin Euro veren çıkmaz bu rezile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4,5 i de biraktiAdam indirime gitmek istedi, bizimkiler tutturdu yolluyoruz diye .
Elhamdülillah Galatasaray liyizKusspor size her yil gecirmesi idi di mi problem.
Talibi çıkmaz ne 500 ü4.5 nere 1.8 nere.
küçük Emrah kılıklışampiyonlar liginde mücadele eden tek müslüman takımız demiş tinerci fiko ulan takımın dini mi olur
Feguili gelince Cem Ergün'e giydirenler hiç birşey olmamış gibi devam mı edecek? Yoksa sol açık sol bek transferindeki misyonlarına mı başlayacak!!!!
İnsanın 2 gram Galatasaray Sevincini elinden alıyorsunuz ya ben hakkımı helal etmiyorum
Aklı sıra Sneijder ile dalga geçen , Selçuk'a bile 3 milyon Euro verdiğimizi unutan arkadaşlar , yarın öbür gün çok ararsınız Sneijder i
Ben onu şu yüzden yazdım öyle abartmıslardı ki bi ara Sneijder Arma aşığı, arma için savaşıyor Galatasaray'da kalmak için büyük fedakarlıklar yapıyor falan filan diyorlardı
Bizde 1.8 m € fiyata kalır mıydı peki?
Söylediklerin doğru eyv ama normalde yeni transferleri 3 4 maç oynatmazlar idman vs Ndiaye 1 antrenman Fernando antrenmansız maça çıktı. Hadi oyuncuyu hazır olmadan taraftarın önüne sürdün o riski geçtim. Ya bu iki oyuncudan birisinin adalesi yırtılsaydı 6 ay sakatlansaydı yada sezonu kapatsaydı?
Belhanda nın oynayacağı yere gelince adam hep aynı yerde oynuyor. Ha diyorsan oyun içinde oraya buraya gidiyor. Modern futbolun gerektirdiği bu zira serbest vuruşlarda Maicon forvete geçiyor. Yada Gomis defansa geliyor.
Biz Galatasaray'ız böyle lüksümüz Yok 11 belli olmalıydı diyosun eyv haklısın. 6 büyük transfer yaptık hala 3 tane gerekli diyoruz. Takımı çöplerl doldurmuşuz 10 as oyuncu transferi yapıyoruz buna mı lüks diyosun?
şampiyonlar liginde mücadele eden tek müslüman takımız demiş tinerci fiko ulan takımın dini mi olur
Birilerini yalamak amacıyla yapılmış bir açıklama resmen.şampiyonlar liginde mücadele eden tek müslüman takımız demiş tinerci fiko ulan takımın dini mi olur