kaynak bizim medya yaziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaynak bizim medya yaziyor
MusleraAsamoah felaket bir transfer olur. Ortasaha olur, sol olur 3'lü oynarken. 4'lünün solunda ben hemen hiç görmedim. Ama çok beğeniyorum bu adamı. Ortasahaya koysak baklava 442 mi oynasak ;-)
Dr.Suat SARI @suatbora 37 sn.37 saniye önceDaha fazla
Yeni salon NEF( kaba inşaat)+ TURKCELL birlikte yapılıyor.
Basket salonunu mu diyor bu?
Ne imkansız olm adamlar elden çıkaracaklar iyi para verirse gelir.sisokko imkansız ,geçiniz
Artık harbiden bir zaptolun renktaşlar ya. Galatasarayın yenilmesini isteyenler var ne için Tudor gitsin diye? Tudor başarısız olursa gitsin istemiyorsunuz. Galatasaray başarısız olsun gitsin istiyorsunuz!
Hayır takım sanki gençlerden oluşuyor da oyuncuların gelişimini engelleyecek? Oyuncular en az 28 yaş civarı. Alınan transferlerin hepsi de tecrübeli, şampiyonluklar görmüş hem de kıytırık Türkiye ligi değil. Hayır taktik çalıştırmıyormuşmuş. Sanki takım 20 yaş civarı oyuncularla dolu da nerde oynayacaklarını öğretecek? Maicon'a defansta duracağı yeri mi gösterecek? Fernandoya nerde müdahale etmesi gerektiğini mi? Gomis'e nerde şut atması gerektiğini mi? Bu adamın hırsı mı yok? Oldukça hırslı gözüküyor. Bu adam başarıya mı aç değil? Daha yeni teknik direktörlüğe başlamış ve bir risk aldı belki de teknik direktörlük kariyeri bitecek. Yani sizden çok istiyordur başarılı olmayı çünkü bu o adamın işi bizim gibi hobimiz değil.
Ya şimdiye kadar hiç böyle bir transfer dönemi gördünüz mü Allah aşkına? 6-7 tane klas oyuncu aldık hala eksik hala eksik, bu süper transferlere rağmen hala eksiğiz? Takım nasıl bir enkazmış ki düzeltemiyoruz. Bu enkazdan ne bekliyordunuz ki kime kızıyorsunuz? O enkaz takım önceki sene kaçıncı bitirdi? Geçen sene kaçıncıydı? Ve ne kadarı bu adamın suçu?
Yaptırdığı transfer mi hatalıydı? Muslerayı forvet mi oynattı? Defansta orta saha mı? Ya kimse Tudor başarılı demiyor diyemiyor. Ama en azından başarılı olması için dua edenler var, bari başarısız olsun diye dua etmeyin. RTE Terim'i almayacaksınız dese bile Tudor gittikten sonra gelecek olan kişidir. Tamam destek olmayacaksınız ama bari başarısız olmasını dilemeyin.