Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Kwadwo Asamoah için Juventus'a 9M€ satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. (Football Italia)

Fernando ve Feghouli ilk maça yetişsin artık. Sol bek yetişmez artık.

Her bölgeden ciddi isimler sızdı bir sol bek sızmadı. Öylesine geçen isimler var Strinic, Eliseu, Bedimo gibi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek Bodrum'da Fatih Terim ile bir görüşme yapabileceği belirtiliyor.

Galatasaray'da Fatih Terim konusunda hareketli saatler yaşanıyor.

Sarı-kırmızılı takımda göreve gelmesi için taraftarın ve camianın büyük bir istek gösterdiği Fatih Terim ile Başkan Dursun Özbek arasında bir görüşme olmamıştı.

Ancak dün gece Dursun Özbek'in Bodrum'a yalnız başına gitmesi akıllara Fatih Terim ile görüşecek mi sorusunu getirdi.

Fatih Terim ile bir araya geldiği iddiaları ortaya atılsa da, Özbek ile Terim arasında bir temas olmadı.

Ancak Terim'in hatırı sayılır dostlarından birinin aracılık ettiği ve Dursun Özbek ile Fatih Terim'in bugün bir görüşme yapabileceği belirtiliyor. Galatasaray'da hareketli saatler! - Turkfutbol.com

Tamam hacı ben zaptoldum.Zaptettin beni 10 gün sonra lig başlayınca staddaki insanlarıda zaptedebilcenmi?

Başarısız olursa ben kalmasını mı isteyecem? Ama nedir bu aceleniz ya? Kadronuz güzeldi de hoca mı takımın içine etti? Madem suçlu hoca getirin geçen seneki takımı başına da Terim'i geçirin?

arkadaşlar kieren gibbsi alırsak şaşırırım diyemem doğrusu

herif arsenalin hazırlık döneminde kadroya alınmamış , hala mı sakat acaba

Başarısız olursa ben kalmasını mı isteyecem? Ama nedir bu aceleniz ya? Kadronuz güzeldi de hoca mı takımın içine etti? Madem suçlu hoca getirin geçen seneki takımı başına da Terim'i geçirin?

Hacım lig başlayıp transfer sezonu kapanınca hoca değiştirmeye kalkarsan geçmiş olsun sezon çöp olur.Ya şimdi yapıcan değişikliği yada tudorla sezonu kapatıcan.

mehmet özbek denen herif sag oldugu sürece yaglı surat terimi getiremez

hqdefault.webp

bizim basında Asamoah haberi yazmıyor ayrıca,kaynak olarak genelde ya gazete adı verirler ya da turkish media yazarlar....burada sadece turkey yazmışlar kendi istihbaratları olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt