- 16 Haziran 2010
- 203.825
- 155.789
- 6.838
Galatasaray, Kwadwo Asamoah için Juventus'a 9M€ satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. (Football Italia)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray, Kwadwo Asamoah için Juventus'a 9M€ satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. (Football Italia)

Belli olmaz tabi ama o kadar da etmez Asamoah.9 az gibi duruyor deyip 15 yaptırmasın büyük başkan.
Ozaman sallamasyon oldugu ortaya cikar. Bari Baba Rahman'i alsak.Bizin medya'yi kaynak olarak yazdilar
Hadi inşallahGalatasaray, Kwadwo Asamoah için Juventus'a 9M€ satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. (Football Italia)
PSG, 6 saatte 10 bin adet Neymar forması sattı ve yaklaşık 1 milyon euro gelir elde etti. (L'Equipe)
Tamam hacı ben zaptoldum.Zaptettin beni 10 gün sonra lig başlayınca staddaki insanlarıda zaptedebilcenmi?
arkadaşlar kieren gibbsi alırsak şaşırırım diyemem doğrusu
herif arsenalin hazırlık döneminde kadroya alınmamış , hala mı sakat acaba
Başarısız olursa ben kalmasını mı isteyecem? Ama nedir bu aceleniz ya? Kadronuz güzeldi de hoca mı takımın içine etti? Madem suçlu hoca getirin geçen seneki takımı başına da Terim'i geçirin?
Darius VasselIngiliz futbolcu buraya gelmez