Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Bazı İq'su düşükler Feghouli konusunda yazdığımı cidden raporlamış,harbiden algı kapasitesi çok düşük elemanlar var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Raporlama tapaltaklak olmuşRaporlama olayı benim tapatalk da kayboldu nedense bu arada. Sorun bende mi yoksa tapatalk da mı
Android miRaporlama olayı benim tapatalk da kayboldu nedense bu arada. Sorun bende mi yoksa tapatalk da mı
Melo kadar acıtamaz kimse ama ne hikmetse bu nice lılar Melo yu ağzına almaz, topic açmaz. Varsa yoksa eski büyük futbolcu. Geçmişine saygı duyuyorum ama takıma son zamanlarında zarar verdiğini düşünenlerdenim.
Şimdi sizin kriterlere göre Melo geri dönmeli haksız mıyım. Ama bakıyorum da kimsede çıt yok. İşiniz gücünüz lig başlamadan eski futbolcu aracılığıyla ortamı germek. Gidin kendi forumunuzda tartışın biz burada Galatasaray ı konuşmak istiyoruz. Dediğim gibi avatarımın verdiği rahatsızlıktan dolayı sabır dilerim.
İlk uyarıyı burada yapıyorum duyuru da yapılacak.
Artık çok uzadı bu mevzu ve sıktı. Sneijder ve Belhanda konusunda provokasyon katiyen yasak ikisi de bu kulübe değer katacak oyunculardı yönetim gönderdi yapacak bir şey yok sürekli üzerinde durursak sonu gelmeyecek ve ortam gerginleşmeye devam edecek.
Uyarıyı dikkate almazsanız cezai yönteme başvurulacak rica ediyorum kapatın artık şu konuyu.
Raporlama olayı benim tapatalk da kayboldu nedense bu arada. Sorun bende mi yoksa tapatalk da mı
EvetAndroid mi
Orada niye burada aldigini almiyor diyenler bizim takima gelince Tolga niye 2 aliyor Ndiaye niye 3 aliyor diye tartismayin o zaman.
Bari tutarli olun yahu. Türkiye de standard bu, standard dedigime bakmayin bizim gerizekali yöneticilerin seviyeyi bu kadar yükselttigi standard bu demek daha dogru olur.
Ona buna 2'ser 2'ser para veriyoruz ama Sneijder'in parasi millete batti ve alacagi parayi birakip gitmesine ragmen hala batiyor anlasilan. Nedir bu nefret yahu.
Bu ne?
Peki, cok pahali dedigin belhadanin, niceden yaklasik iki misli para kazandigini biliyormuydun can ? Ayda 250 bin euro kazaniyordu. 3 milyon euro toplam, bizden 3.3 aliyor.
Revealed! Enyeama among top earners in France - FCNaija
silip tekrar yukle fati abi benım ki ios forumun android uygulaması kötü mü kullanmıyon
Bazı İq'su düşükler Feghouli konusunda yazdığımı cidden raporlamış,harbiden algı kapasitesi çok düşük elemanlar var
Yüklenmiştim de 20-30 dakika sonra bildirim geliyordu cevap veren kişilerden.silip tekrar yukle fati abi benım ki ios forumun android uygulaması kötü mü kullanmıyon