- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sneijdercilere kufrettı adamı cok tahrik etmıssınız
Az bile yapmislar . Yapanlarin ellerine saglik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijdercilere kufrettı adamı cok tahrik etmıssınız
Zlatan İbrahimovic diyorum susuyorum.
Hiç bi zaman duyum paylaşmadım ama o sürpriz İbrahimovic olursa şaşırmayın.
Güvenilir bir kaynaktan tesadüfen aldım
LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayır sneijderin gidisini dogru bulanlara hakaret edip üste cıkanlara kufrettıneye küfür etti bu simdi ? Sneijderin gidisine kizmamizdan dolayi mi? Isteyen istedigi sekilde kizar. Sana ne kardesim. Belhanda Sneijderin yerini dolduramaz diyorsak bildigimiz var. Izledigimiz olmus .
Avatarına laf etmedim kimsenin. Görüşlerine karşı fikir beyan ettim. Haaa resimdekiler seni rahatsız ediyorsa malum takım taraftarı olarak dayanmaya çalışmanı tavsiye ederim...
O zaman tahmin diyelimBu tip duyumlar yasak Muhammed, kaynağı yönetime verirsin ok derlerse paylaşırsın.
Nasıl küfür etmiş... Hay şu insan merakını![]()
westham medya ekibi ligin başlamasına 7 gün kaldıgı için instagramda feghoulinin 7 numaralı formasını paylaşmışlar.aynı medya ekibi daha önce de ligin başlamsına 10 gün kaldı diye 10 numaralı futbolcunun resmini paylaşmış.Fegu'nun gelmediğini nerden çıkardınız?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
neye küfür etti bu simdi ? Sneijderin gidisine kizmamizdan dolayi mi? Isteyen istedigi sekilde kizar. Sana ne kardesim. Belhanda Sneijderin yerini dolduramaz diyorsak bildigimiz var. Izledigimiz olmus .
Barış Can Elmander ve Drogbayı eleştirenlere hakaret ederek konuyu kirletti mi?Avatarındakileri kaldır o zaman. Şu an Galatasaray oyuncusu değil ikisi de.
Hayır sneijderin gidisini dogru bulanlara hakaret edip üste cıkanlara kufrettı
Senden iyi kufrettı dogrusuAllahtan bakmamisim
![]()
Çok iğrenç değil mi ya otobüslere saldırmak falan?
Senden iyi kufrettı dogrusu