Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neye küfür etti bu simdi ? Sneijderin gidisine kizmamizdan dolayi mi? Isteyen istedigi sekilde kizar. Sana ne kardesim. Belhanda Sneijderin yerini dolduramaz diyorsak bildigimiz var. Izledigimiz olmus .
Hayır sneijderin gidisini dogru bulanlara hakaret edip üste cıkanlara kufrettı

Avatarına laf etmedim kimsenin. Görüşlerine karşı fikir beyan ettim. Haaa resimdekiler seni rahatsız ediyorsa malum takım taraftarı olarak dayanmaya çalışmanı tavsiye ederim...

Bak ya :-)

En sevdiğim oyuncu Elmander ama bazen ne kadar sığ mantık yürütüldüğünü göstermek istedim.

Bu arada Sneijder her iki kuş takımını da hem Elmander hem Drogba'dan daha çok acıtmıştır. Yani hemen hemen tüm anti-Sneijder takıntılı arkadaşlar gibi mantığa sığmayan, kendini tuzağa düşüren şeyler söylüyorsun.

Yüzüme konuşamayanlar var arkamdan konuşmayın la öbür konuda,isimleri lazım değil gereksizlerin,Ayrıca Furkan Korkmaz ben o konuda hiç uyarı almamıştım yalnız onun gerçek olmadığını anlamayacak adamların zeka seviyesinden şüphe duyarım

fcac17d2564c5e4238ddc1e08835b13a.jpg

Çok iğrenç değil mi ya otobüslere saldırmak falan?

Ali Yılmaz

Beni bana raporlama derdin varsa gel söyle

Orospu çocuğu denilmesi seni rahatsız etmemiş herhalde hayırdır zira adam forumdaki sayısız adama bu lafları söylemiş???

Fegu'nun gelmediğini nerden çıkardınız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
westham medya ekibi ligin başlamasına 7 gün kaldıgı için instagramda feghoulinin 7 numaralı formasını paylaşmışlar.aynı medya ekibi daha önce de ligin başlamsına 10 gün kaldı diye 10 numaralı futbolcunun resmini paylaşmış.

biizmkiler bu meseleyi kafaya taktı da taktı,kurdular da kurdular....bişey yok yani.transfer kesinleşmediği için paylaşmaları normal olgugu gibi,ligin başlamasına 7 gün kala 6 numaralı futbolcu paylaşımı yapamazlardı herhalde:D

neye küfür etti bu simdi ? Sneijderin gidisine kizmamizdan dolayi mi? Isteyen istedigi sekilde kizar. Sana ne kardesim. Belhanda Sneijderin yerini dolduramaz diyorsak bildigimiz var. Izledigimiz olmus .

Yok ondan değil adama sürekli hakaret ediyormuşsunuz Snejder in gönderilişini haklı buluyor diye.

20534dcbed963a00717e6f7b487dbe8f.jpg

8taslilarin otobusunden çıkanlara bak.
Spor değil terörizm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt