Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BAM BAM BAM izlemek istiyorum,forma icin arma icin savasan bir takim istiyorum,önde basan hucum futbolu oynayan bir takim istiyorum

Uzaklarda aramaya gerek yok,Fatih Terim sart

maxresdefault.jpg

Beğenin beğenince daha da büyüyor.

Feghouliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

GSC App VIP Edition 1.0 ™

bjkin Yaşa Mustafa Kemal Paşa pankartini stada almamislar
1db86238e163cbf492a5d9dfa9b2c512.jpg

Başkomutanım çok yaşa olsaydı en az 2 tane daha yapmalarını istemişlerdi.
Uzun bugün yine statta olacak mı?
Zavallı stadyumları gezmek zorunda kalıyor.
Sarayın yanına bir stad yapılsın ve bütün maçlar orada oynansın. Olmuyor böyle.

Bjk fenerle oynasa feneri , yunanla oynasa yunani tutarim, ama konyasporu tutamiyorum ben arkadas, o Atatürk düsmani baskanin sevinmesini istemiyorum

Birileri sövecekti Sneijder konusundan dolayi ve beklenen oldu

Adam gitti beyler gitmesine ragmen her olumsuz durumdan sonra burda sacma sapan tartismalardan vaz gecin

Tamam baskalarini tahrik ediyorsunuz da benim gibi forumun eskilerinden birine denk gelirseniz pisman olursunuz

Herkes icin gecerli bu Sneijder'i seveni de sevmeyeni de,artik bu malca tartismalari bir kenara Birakin insanlari forumdan sogutmayin

Ne udugu belli olmayan ne oynadigi da belli olmayan bir takim vardi, adam belli bir sisteme uyan bir takim kurduruyor yine yaranamiyor
Simarik, hocayi dinlemeyen, cetecilik yapan ve bu sekilde yillardir istediklerine pas verip istediklerine vermeyen, hatta darbe yapmaya kalkan bir oyuncu toplulugu vardi, adam bunlari temizliyor yine de yaranamiyor
3 gun once burada ne badoosu yeaa, bu kadar para verilir mi anadolu topcusuna diyenler, cenk ergun "hoca badooyu istiyor" dediginde futboldan anlamiyor Allah'in hirvat koylusu diyenler, daha ilk mactan sonra Badooo, supppeeerrr diye naralar atiyor, statik ve geriye oynayan ortasaha yerine dikine oynayan hareketli ortasahanin farkini gorduklerinde dahi kotu oyunun hocayla ne kadar ilgisi olup olmadigini anlamiyor, hala daha Badoo iyiymis de sorun Tudor'da diyor
Kardesim az sabredin, az destek olun yahu

Katılıyorum ve gereken destek verilip sabredildiğinde başarıya ulaşacağımıza inanıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2-3 maçta vezir eden de, rezil eden de zihniyete lağlet olsun arkadaş.

Gomis'e şu forumda Umut Bulut muamelesi yapıyorlar ya inanılır gibi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt