Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjkin Yaşa Mustafa Kemal Paşa pankartini stada almamislar
![]()
Bjk fenerle oynasa feneri , yunanla oynasa yunani tutarim, ama konyasporu tutamiyorum ben arkadas, o Atatürk düsmani baskanin sevinmesini istemiyorum
Hoop begeni komisyonu haaBeğenin beğenince daha da büyüyor.
şu oyun 50m min.
Değiler ama heriflerin bile saygısı var Ataya.Yunanlılar da çok Atstürk dostu idi zaten.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne udugu belli olmayan ne oynadigi da belli olmayan bir takim vardi, adam belli bir sisteme uyan bir takim kurduruyor yine yaranamiyor
Simarik, hocayi dinlemeyen, cetecilik yapan ve bu sekilde yillardir istediklerine pas verip istediklerine vermeyen, hatta darbe yapmaya kalkan bir oyuncu toplulugu vardi, adam bunlari temizliyor yine de yaranamiyor
3 gun once burada ne badoosu yeaa, bu kadar para verilir mi anadolu topcusuna diyenler, cenk ergun "hoca badooyu istiyor" dediginde futboldan anlamiyor Allah'in hirvat koylusu diyenler, daha ilk mactan sonra Badooo, supppeeerrr diye naralar atiyor, statik ve geriye oynayan ortasaha yerine dikine oynayan hareketli ortasahanin farkini gorduklerinde dahi kotu oyunun hocayla ne kadar ilgisi olup olmadigini anlamiyor, hala daha Badoo iyiymis de sorun Tudor'da diyor
Kardesim az sabredin, az destek olun yahu
hanım efendinin adını zikredebilirseniz çok makbule geçer efendimBeğenin beğenince daha da büyüyor.
Sinan Bilgin kardeşimizin de yerini aldığına şüphemiz yokdur.
Çiğdem ceylanmis buldumhanım efendinin adını zikredebilirseniz çok makbule geçer efendim