Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fehuli gelmeyecekse bile başka bir kanadı aniden bitirmeliyiz yoksa sezonu çöp edeceğiz

[FONT=&quot]Samsunspor'un prensipte anlaştığı Georgios Samaras ve Michalis Sifakis, Samsun'a geldi

[/FONT]
DGj85cSXoAEkYRC.jpg

Drogba muhtesem gol atmis

[FBV]2401309476681237/[/FBV]

Kayseri maçında penaltı kazanırsak Gomis atmalı. Golü bulsun taraftarın önünde üstünde ki baskı azalsın.
Lacassete de gol atamadı halen Arsenal da.

Valla ben Sneijder'in gönderilmesine karşıyım diye Belhanda'nın gelmesine karşı değilim böyle bir kıyaslamada bulunmadım.

Karşısında olduğum nokta ne vereceği belli olmayan, çalışmayı sevmeyen, coğrafyasından kaynaklı savrukluğu bulunan, neredeyse gittiği hiç bir takımda tutunamayan adama kariyer zirvesi yapmışken verilen paradan daha fazla para vererek onu alma enayiliğinde bulunmamızdır. Burada önce karşısında olduğum kesim yönetim, sonrasında oyuncunun kendi yapısı, onu beğenmiyorum zaten net olarak ama Sneijder'den bağımsız.

Ona harcayacağımız para ile 6 ve 8 numara alsak idik ve Sneijder takımda kalsa idi bugün Öster bilmem neye elenmezdik, burada oyuncunun suçu yok ve bunu hiç bir zamam bilemeyiz ama benim inancım ve düşüncem bu yönde. Nihayetinde her zaman bileceğimiz şeyde bu şartlarda Öster bilmem neye elendiğimiz.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sikinti bu ki, sneijderin gitmesine sinirlenen cogu üye, bu kiyaslamayi yapiyor. Belhanda kendi basina degerlendirilirse, pahali oldugu argumani bence dogrudur. Bizde brüt aldigi parayi net alacak. Ancak sneijder ile kiyaslaninca, en azindan yillik ücreti gayet makul duruyor. sneijder derken de, 2010´daki adami düsünmemek gerekiyor. Bizdeki performansi oraya hic yaklasmadi, son iki seneki düsüsü, ve 34 yasinda olmasi da malum.

Belhanda´nin sorunlari oldugu dogru, peki sorunlari olmasa Zidane ile kiyaslanan bir oyuncu, avrupada nerelere kadar gelebilirdi ? Bu adam 21 yasinda Monte. sampiyon oldugunda, takimin belkide en kilit oyuncusuydu. Cok büyük kariyer olacak derken, sonra tercihini ukrayanadan yana kullandi. Sonra orada savas felan cikti, elbette bir oyuncuyu etkileyebilecek durumlar, ukrayna futbolunu bilenlerde, kendisini orada hic rahat hissetmedigini anlatiyorlardi. Buna ragmen, bir sampiyonluk kazandi orada. Sonra Schalke´de kendini gösteremedi, Nice´de ise yine 3. olan takimin kilit isimlerindendi. Toparladi yeniden...

Ancak potansiyali malum... Late blomer tarzinda patlama da yapabilir bizde belki ilerleyen zamanlarda, ama all in all faydali bir oyuncu. Ve gittigi her takimda banko oynadi. Bana kalirsa faydali net olarak olur, ama daha fazlasini verbilme potansiyali de var.

Bana kalirsa, ben ben arfayi alirdim, yetenek olarak bana göre sneijder ve belhandayi da katlar. Ama ikisinin toplamindan daha sorunlu bir adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt