Imparator gelecek,Galatasaray yükselecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arap kizi gibi yapma bunules
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
öbür kariyi daha çok begeniyomarap kizi gibi yapma bunu
feghouli son durum ne vize alamamış mı?
öbür kariyi daha çok begeniyom
Senolla özat neden gerılmıs
An itibariyle en kötü transfer Gomis görünüyor zaten. Mariano'yu daha pek göremedik ama o adam gercekten iyi durumda.Negredo ne yapar bilmiyorum ama Gomis çabalıyor ama sonuç yok inş düzelir hayal kırıklığına uğratmaz.
Konya başkanı tahrik olur diye istememistirbjkin Yaşa Mustafa Kemal Paşa pankartini stada almamislar
![]()
adı ne acaba
An itibariyle en kötü transfer Gomis görünüyor zaten. Mariano'yu daha pek göremedik ama o adam gercekten iyi durumda.
Yav bende diyom bı eksik var enes nerde yavAsya'nın en iyi futbolcusu Omar Abdulrahman'ın sözleşmesi Şubat ayında bitiyor.
https://twitter.com/TheAFCCL/status/879316287242903553/video/1
Valla ben Sneijder'in gönderilmesine karşıyım diye Belhanda'nın gelmesine karşı değilim böyle bir kıyaslamada bulunmadım.
Karşısında olduğum nokta ne vereceği belli olmayan, çalışmayı sevmeyen, coğrafyasından kaynaklı savrukluğu bulunan, neredeyse gittiği hiç bir takımda tutunamayan adama kariyer zirvesi yapmışken verilen paradan daha fazla para vererek onu alma enayiliğinde bulunmamızdır. Burada önce karşısında olduğum kesim yönetim, sonrasında oyuncunun kendi yapısı, onu beğenmiyorum zaten net olarak ama Sneijder'den bağımsız.
Ona harcayacağımız para ile 6 ve 8 numara alsak idik ve Sneijder takımda kalsa idi bugün Öster bilmem neye elenmezdik, burada oyuncunun suçu yok ve bunu hiç bir zamam bilemeyiz ama benim inancım ve düşüncem bu yönde. Nihayetinde her zaman bileceğimiz şeyde bu şartlarda Öster bilmem neye elendiğimiz.
SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi