Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sene fransa liginde son derece başarılı olmuş vs cl oynayacak bir takım aynı mevki için belhanda'yı gönderip sneijder'i alıyor.

şimdi bu forumda sneijder'i begenmeyen insanlara soruyorum lucien favre gerizekalı mı belhanda'yı verip wesley'i alıyor?
Bence sen konuyu araştır gel pavel nedved

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

97123112a07e7edbaf77ecd8e7f1fef1.jpg

valla videoya göre brumanın fizik olarak güçlü olanı. şimdi bilindik bi söz sölicem ama, yani bu kadar iyi bir oyuncuyu neden diğer premier ligi takımları düşünmez ki? açıkçası merak ettim. eğer sakatlık gibi bir problemi yoksa tek tahminim, takım oyununa yatkın olmama gibi sebepler, hani çalımları ceza sahasına yakın yerlerde ve paslaşmayı da düşünrüse daha işi olabilir gibi. ama çok hızlı çıkıyor gerçekten... valla çok kanat olacak belki ama yaşı da genç, bence kesinlikle alınmalı. keşke ilgimiz olsa.

Dembeleyi neden almadılarsa aynı sebep olabilir. Gerçi westham-chelsea dedikoduları çıkmıştı yazın bir ara.
Çok bencil bir oyuncu gel gelelim bruma da aynı bencillik aynı bitiriş sorunları vardı.
İyi bir planlama ve eğitimle 20 milyonları görür bence. Kiralık opsiyonlu girilebilir bir risk.

Konya dan A.Traore ve Fofanayi beğendim. Güçlü, adam eksiltebilen ve teknik oyuncular. Biz de Gomis in yanına bu tip bir adam lazım.

peki ben sana soruyorum belhandayla nice in ilgilendigini ama kievle anlaşamadıgını ve wesley boşa çıkınca fırsat transferi oldugunu anlamıyorsun

nizza belhanda ile ilgilenmedi ilgilenseydi alırdı. favre eğer oyuncuyu beğenseydi elbet takımına katardı. gerizekalı lafını yakıştıramadım.

Son düzenleme:
Dembeleyi neden almadılarsa aynı sebep olabilir. Gerçi westham-chelsea dedikoduları çıkmıştı yazın bir ara.
Çok bencil bir oyuncu gel gelelim bruma da aynı bencillik aynı bitiriş sorunları vardı.
İyi bir planlama ve eğitimle 20 milyonları görür bence. Kiralık opsiyonlu girilebilir bir risk.

kesinlikle aynuı fikirdeyim. oyunu rakip sahaya yıkan ve hızlı çıkan bir GALATASARAY hayalimiz. madem bu kadar para saçtık, bu adamı bence her türlü aldığımız fiyata satarız. 14 artı 3 yabancıda yedek bile olur. lüks diyeceksiniz biliyorum belki ama ben yedekten dahi şu çöplerin girmesini istemiyorum. hayali birşey söyleyeceğim belki ama ribery ve fegu alındı örneğin, bu rotasyonda dursun. ribery zaten yaşlandı. tamam kanat olarak lüks iceksiniz ama adamı çok beğendim videolara göre.

peki ben sana soruyorum belhandayla nice in ilgilendigini ama kievle anlaşamadıgını ve wesley boşa çıkınca fırsat transferi oldugunu anlamıyorsun

Gerizekalı olmamış niye adama hakaret e diyorsun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
valla videoya göre brumanın fizik olarak güçlü olanı. şimdi bilindik bi söz sölicem ama, yani bu kadar iyi bir oyuncuyu neden diğer premier ligi takımları düşünmez ki? açıkçası merak ettim. eğer sakatlık gibi bir problemi yoksa tek tahminim, takım oyununa yatkın olmama gibi sebepler, hani çalımları ceza sahasına yakın yerlerde ve paslaşmayı da düşünrüse daha işi olabilir gibi. ama çok hızlı çıkıyor gerçekten... valla çok kanat olacak belki ama yaşı da genç, bence kesinlikle alınmalı. keşke ilgimiz olsa.

YouTube

YouTube

YouTube

YouTube

YouTube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt