Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.................. .. Muslera..........................
Mariano.. Maicon.. Denayer.. Asamoah
.....................Fernando.....................
.............Ndiaye.........Belhanda............
...Feghouli...... Gomis........Nani..........

Statik olanlar Gomis ve Maicon gerisi fişek

nani yi eskiden herkes gibi beğenirdim de, mesela fenere pek bişey katmadı yaa. ispanyada da izlemedim. iyi oynadı mı acaba. çok istemediğim biri şu an için o yuzzden.

Ömer ali bizde diyen bir arkadas vardı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fransa ligi ve ş.ligi elemesi oynayacak bir takım olduğu için sneijder tercih etmiş olamaz mı. Sanarsın hepiniz sneijderin menajeri de kimden teklif geldiğini biliyorsunuz, illa davul zurna ile şu şu takımlardan teklif aldik ilanı mı vermeliler

Olabilir tabi 5 milyondan 1.5 milyona birden maaşını indirmesinin sebebi de budur bence... hayırlı olsun ama birden 3 de 1 öne düşmesi maaşının menejer basarisizligidir.

sol beke Ugur Ciftci gelir kesin :/

nizza belhanda ile ilgilenmedi ilgilenseydi alırdı. favre eğer oyuncuyu beğenseydi elbet takımına katardı. gerizekalı lafını yakıştıramadım.
Nice'in Belhanda için ayırdığı bütçe yetersiz kaldı. Kiev 1 yılı kalmış oyuncusunu bonservisle göndermeye çalıştı. Nice sanıyorum ki bu şartlarda 8-9m€'yu çok buldu.

Bugünkü bjk'den korkanlar kimlerdi Allah için? Adamlar b.k gibi oynadı. Biz de şampiyonluk yarışında oluruz rahatça. Sakatlık olmasın yeter.

Yalnız Konyanın ön liberosu Mehdi Behrami efsane adam... Muazzam top oynuyor

Sen git güzel bir pankartı alma ama meşaleler, ses bombaları, bıçaklar havada uçuşuyor. Boktan bir ülke (doğal güzelliklerini bir kenara bırakırsak)

Ulan tam action zamanı reklam mı girilir kargalar sahaya konacaktı tam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt