Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5073a49bf0f0af579418da2256eb40ec.png

Bu takım o BJk savunmasının üstünden TIR gibi geçer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando - Badou ile ligde her takıma üstünlük kuracağımızı düşünüyorum ya, çok net. Yeterki sol bek ve kanatları da halledelim.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Feghouli gelmeme ihtimali var mi?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli gelmezse alternatifler var diye umuyorum

Ha alternatif derken volkan şenden bahsetmiyorum tabi

feghouli westhamda kalmayacak bu belli adama kapıyı gösterdiler ama artık kime gelecek bilmiyorum

ama bunca zamandır tek bizle anılıyor adı ,heralde gelir artık

5073a49bf0f0af579418da2256eb40ec.png

Bu takım o BJk savunmasının üstünden TIR gibi geçer

Bjk'nin takım savunması kötü o konuda bariz öndeyiz ama bizimde ciddi dezavantajlarımız var

mesela şu 11 çok ama çok iyi, ama böyle bir 11'in yedekleri maalesef çok korkunç

Bir de teknik direktör faktörünü eklemek isterim

Tinercilerle kaçıncı hafta oynayacağız? İçeride mi dışarıda mı?

Asamoah hikaye ama iyi bir sol bek bulunmalı Costa,Rahman,Amavi hepsi olur,Bir adette kanat forvet bulunmalı Gomis-Ereni gerektiğinde yedekleyecek birisi Jol Campbell çok uygun hedef

Smolov ve Promes bu takımı şampiyon yapardı, ama ikisi için toplam 15-25m fln ödemen gerekir.

Beşiktaş için talisca defteri kapandı. Benfica açıklama yapmış

Benfica, Beşiktaş'ın sözleşmede yer alan süre zarfında kiralama için gerekli ödemeyi(2 milyon euro) yapmadığı vurgulanırken, Talisca'nın da kiralık anlaşmayı bu sezon da geçerli kılmak için kendilerine göndermesi gereken belgeyi göndermediğini kaydetti.

Portekiz temsilcisi ayrıca, Beşiktaş'ın anlaşmayı geçerli kılmak için FIFA'nın transfer kayıt sistemi olan TMS'ye başvurduğunu ve reddedildiğini açıkladı.

Benficalı yetkililer, son kararı verecek olan tarafın FIFA olduğunu ve Talisca'nın menajerlerinin de bu durumu kabullendiğini ifade etti. (Fotomaç)

????GALATASARAY????

ezekieli biz alabilirdik.konyanın kanatları bile bizden iyi :/

Bizde kazanmıyordu, yalan değil

valla son yillardaki hocalardan kat kat iyi ft dışında.

Belki ona vaad edilen sözler yerine getirilseydi adam akilli transferler yapilsaydi, komisyon vs olmasaydi o adamdan bu yana şimdiye kadar 5. yildizi takmaya doğru gidiyor olurduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt