Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk'nin takım savunması kötü o konuda bariz öndeyiz ama bizimde ciddi dezavantajlarımız var

mesela şu 11 çok ama çok iyi, ama böyle bir 11'in yedekleri maalesef çok korkunç

Bir de teknik direktör faktörünü eklemek isterim

Evet. Maalesef öyle. Nasri geldi diyelim bu manyak 2. haftadan adamı kadro dışı bırakır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

80li yillarin sonlarindan beri her sezonu takip ettim, bjk nezaman bize ve fenere özense, yani yildiz transferler, en büyük biziz havalarina girince sonu herzaman hüsran oluyor

5073a49bf0f0af579418da2256eb40ec.png

Bu takım o BJk savunmasının üstünden TIR gibi geçer

imkansız ama asamoah denayer nasri feghouli vavvv :D

ben tekrar özeti izleyim,sonra duyum getireyim.bjklilerin twitlerine bakıyım biraz da...bjk bahsini kapatın siz de,bize odaklanalım.kayseri iyi takım ,onu düşünün.kadro yapın.

Sergen beni gülme krizine soktun emi:) Bir an Kayseri maçına kendimiz çıkıcaz zannettim. İyi ki varsın.... Yaş falan hikaye kimin takımına en temiz duygularla bağlılığı belli valla.

Duyum versem veririm ama şimdi kaynak diye diye şişirecekler ortalığı

[h=1]Real Madrid Türkiye[/h]
@realmadridtrorg

Kazma orospu çocuğı Pepe her maç kırmızı yiyecek penaltı yaptırcak diye götümüzden nefes alıyoduk nasıl kurtulduk ama senden zuahahhah

:D:D

Son düzenleme:
Burak umarım Arena'ya çıktığında ıslıklanır.

Konyalı Fofana'yı 7'ye alırız önümüzdeki sezon.

bu feghouli gelmez artık heralde. çok sıkıntı yaratır transfer yatarsa.

sağ kanat sinan sol kanat yasin. düşününce kalbime ağrı giriyor.

Acaba bu feghouli sinanin durumu icin mi bekletiliyor?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Sinan için 4 milyon veriyorlarsa hemen göndermek lazım..Böyle umursamaz Galatasaray'ın formasının değerini bilmeyen adamlara uyuz oluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt